Vreehorst

De Vreehorst is een gezellig familie-vakantiepark in de Achterhoek. Verveling is hier dan ook uitgesloten. Dolle pret is er in het binnen- en buitenzwembad op het sportveld en in de speeltuin. Maar u moet ook niet vergeten om er op uit te trekken, om het bijzondere coulisselandschap van de Achterhoek te ontdekken.

 • Kleinschalig en gezellig vakantiepark
 • Zwemplezier in het binnen- en buitenzwembad
 • Recreatie-team, sportveld, speeltuin en foodcorner

Boek hier Vreehorst:

Vreehorst

De Vreerhorst ligt in het dorpje Winterswijk in de Achterhoek. Een mooie en rustige streek, waar houtwallen, beekjes, en bossen het landschap bepalen. Spring op de fiets of trek uw wandelschoenen aan, want dewandel- en fietsroutes beginnen op Vreehorst. Ook mountainbikers zijn in de Achterhoek aan het juiste adres, want er ligt maar liefst 170 kilometer aan MTB-routes aan uw voeten. Bijzonder is ook een bezoekje aan het strandbad Winterswijk, met een echt zandstrand, ligweide en duiktoren. Maar ook Klimbos Ruurlo en het Sevink Avonturenpark zijn aanraders om te bezoeken met uw kinderen.

Wat is er te doen op Vreehorst?

Vreehorst biedt het jaarrond zwemplezier. Bij wat minder weer bent u welkom in het binnenzwembad, terwijl de jonge gasten veilig spetteren in het peuterbad. Of wat dacht u van een bezoekje aan de kleine Finse sauna voor 2 personen? De sauna bevindt zich bij het binnenzwembad en is ideaal om samen te ontspannen, terwijl uw kinderen zwemmen. Dolle waterpret is er ook in het openluchtzwembad dat van april tot oktober is geopend. Ook de speelvijver is bij mooi weer een bron van vermaak. Dobberen op het water en spelen op het zandstrand.

Naast veel waterpret kunnen kinderen zich ook uitleven op het kunstgrasveld, waar ze naast voetballen ook kunnen basketballen. Ook een buitenspeeltuin met een springkussen ontbreekt niet. In het hoogseizoen zorgt ook het recreatieteam voor veel vermaak. Samen knutselen, sporten, uitdagende speurtochten en meedoen met het kindertheater. Terwijl uw kinderen vermaakt worden door hetrecreatieteam, huurt u een fiets en kunt u het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek verkennen.

Heeft u na zo’n actief dagje trek gekregen en heeft u geen zin om zelf te koken? Ga dan langs bij de Foodcorner voor een frietje, snack of een pizza. Natuurlijk kunt u ook zelf koken, want alle bungalows beschikken over een goede keuken en een gezellig terras. In de kleine parkshop kunt u terecht voor de belangrijkste boodschappen alsook voor verse broodjes en de krant in de vroege morgen.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Overdekt zwembad met apart kleuterbad
 • Buiten zwembad
 • Finse sauna voor 2-personen

Horeca

 • Foodcorner

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Sportveld
 • Speeltuinen
 • Fietsverhuur
 • Entertainment-programma (in het hoogseizoen)

Plattegrond Vreehorst

Bekijk hier de plattegrond van de Vreehorst (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vreehorst

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.