Drielandenpunt Vaals

Op het Drielandenpunt in Vaals, komen niet alleen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen, ook is het Drielandenpunt met een hoogte van 323 meter boven NAP, het hoogste punt van Nederland. Bovendien is er op het terrein van alles te doen. Zo is er een uitkijktoren en een grenspaal, waar België, Duitsland en Nederland elkaar treffen. Fotomomentje? Maar de mooiste attractie is het groen labyrint, met als middelpunt een uitkijktoren. Op het terrein liggen ook enkele eetgelegenheden, waar u kunt genieten van een kopje koffie met echte Limburgse vlaai. Terwijl u geniet op het terras, spelen uw kinderen in de gratis toegankelijke speeltuin. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen en de directe omgeving leent zich uitstekend, voor een grensoverschrijdende wandeling.

Geopend van 25 maart tot 1 november van 10:00 tot 18:00 uur.

Het Drielandenpunt
Viergrenzenweg 97
6291 BM Vaals
Drielandenpunt.nl

Bungalowparken nabij Drielandenpunt Vaals

Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Bungalowpark Simpelveld

Op zoek naar een vakantieadres, vlakbij huis maar toch in een niet-alledaagse omgeving? Verblijft dan op park Simpelveld, gelegen in het Limburgse Heuvellandschap.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer