Drielandenpunt Vaals

Op het Drielandenpunt in Vaals, komen niet alleen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen, ook is het Drielandenpunt met een hoogte van 323 meter boven NAP, het hoogste punt van Nederland. Bovendien is er op het terrein van alles te doen. Zo is er een uitkijktoren en een grenspaal, waar België, Duitsland en Nederland elkaar treffen. Maar de mooiste attractie is het labyrint, met als middelpunt een uitkijktoren. Op het terrein liggen ook enkele eetgelegenheden, zijn er voldoende parkeerplaatsen en de omgeving is uitstekend voor een grensoverschrijdende wandeling.

Adres: Viergrenzenweg 97, 6291 BM Vaals
Website: Drielandenpunt Vaals

Bungalowparken nabij

Drielandenpunt Vaals

Landal Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Reevallis

Vakantiepark Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

EuroParcs Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.