Echica Bistrobar

Op zoek naar een sfeervolle eetgelegenheid, dan is de Echica Bistrobar perfect! Neem plaats aan de gezellige bar of in de sfeervolle loungehoek met open haard. Zeker in de koude wintermaanden, een heerlijke plek. Is het mooi weer, dan is het terras ook geopend. Geniet van de (warme) zon of zoek een plekje in de schaduw. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u kunt hier ontspannen loungen en genieten van een drankje, hapje, lunch of diner. Met op de achtergrond een zacht muziekje en een mooi uitzicht op de kleurrijke beplanting. Parkeren kan gemakkelijk op de eigen parkeerplaats.

Adres: Rijksstraatweg 52, 4191 SG Geldermalsen
Website: Echica Bistrobar

Bungalowparken nabij

Echica Bistrobar

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Recreatiepark het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.