Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken en verken de stad Utrecht: shoppen, bezoek het Dick Bruna huis en beklim De Utrechtse Domtoren. Bij terugkomst, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een bos chalet. Het kan op vakantiepark Bonte Vlucht!

 • Genieten van de natuur van de Utrechtse Heuvelrug
 • Overnacht in een boschalet of een glamping accommodatie
 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbadje met glijbaan

Boek Bonte Vlucht direct bij Succes Holidayparcs:

Bonte Vlucht

Mooi en centraal gelegen in Nederland – ligt de Bonte Vlucht. Het gemoedelijke vakantiepark is namelijk gelegen op de Utrechtse heuvelrug! Een schitterende bosrijke streek, die veel te bieden heeft. Wandel- en fietsroutes zijn er voldoende en ook een uitstapje naar de Pyramide van Austerlitz, Ouwehands Dierenpark en Huis Doorn, kunnen we aanraden. Bovendien ligt de stad Utrecht vlakbij: shoppen, bezoek het Dick Bruna huis en beklim De Utrechtse Domtoren.

Wat is er te doen op de Bonte Vlucht

De Bonte Vlucht is een gemoedelijk en goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn prima. Zo kunt u in de zomer gebruik maken van het verwarmd buitenzwembad. Het water is heerlijk warm: zo’n 25 graden. Voor de allerjongste gasten is er een peuterbadje met een glijbaantje. Rondom het buitenzwembad staan ook ligbedden. Perfect om een boek te lezen, te zonnen of om een oogje in het zeil te houden bij uw kinderen, als deze zwemmen. Pal naast het buitenzwembad ligt ook een zonneweide, prima om te zonnen en is er voldoende ruimte voor sport- en spel.

Naast waterpret biedt de Bonte Vlucht ook diverse sportieve voorzieningen, zoals een ‘all weather’ tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een sportveld en is er fietsverhuur. Dit kan ook niet anders, want de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is schitterend. Wilt u er zeker van zijn dat u de mooiste plekjes niet mist – vraag er na bij de receptie. Ook het professionele recreatieteam zorgt in de schoolvakanties voor nog meer vakantiepret. Zo organiseren ze dagelijks leuke activiteiten voor kinderen en is er wekelijks familie entertainment, denk hierbij aan een bingoavond en kaartspellen.

Na een actief dagje op of rondom vakantiepark Bonte Vlucht is het heerlijk thuis komen in een van de knusse chalets, die gezellig per vijf samen liggen op een boskavel, hierdoor kunnen grotere gezelschappen ook perfect terecht op de Bonte Vlucht. Daarnaast is het ook mogelijk om een appartement voor 2 en/of 4 personen te huren. U kunt natuurlijk zelf koken, maar u kunt ook naar het cafetaria of aanschuiven in het restaurant, voor een lunch en diner. Bovendien bent u ook de gehele dag welkom voor een hapje en een drankje.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbadje

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveld
 • All weather’ tennisbaan
 • Jeu de boulesbaan
 • Fietsverhuur
 • Animatieteam (in de schoolvakanties)

Plattegrond Bonte Vlucht

Bekijk hier de plattegrond van de Bonte Vlucht (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Bonte Vlucht

Bekijk hier de plattegrond van de Bonte Vlucht (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bonte Vlucht

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.