Fort Kijkduin

Op Fort Kijkduin is veel te zien! Ontdek de geschiedenis achter dit indrukwekkende fort in het museum. Waar had Den Helder een bezoek van Napoleon aan te danken? Hier hoort u het allemaal. Durft u de strafkamer in de gewelven te betreden? Of wat dacht u van de kruitkamer en wapenkamer? Ga vervolgens naar het aquarium waar u alles te weten komt, over het leven in de Noord- en Waddenzee. Wist u trouwens dat u de vissen niet alleen kunt zien, maar ook mag aanraken.

Adres: Admiraal VerHuellplein 1, 1789 AX Den Helder
Website: Fort Kijkduin

Bungalowparken nabij

Fort Kijkduin

Villaparc Duynopgangh

Uitwaaien of lang uit op een dekentje, om te genieten van de warme zon. Heerlijk! Met een verblijf op Villaparc Duynopgang dat pal achter de duinen ligt, is dat mogelijk.

Resort Duynzicht

Vanaf Resort Duynzicht loopt u zo het strand op. Uitwaaien, zonnen of zandkastelen bouwen, het is allemaal mogelijk. Ideaal voor een strandvakantie in Nederland.

Strandhuisjes Julianadorp

Landal Strandhuisjes Julianadorp! Een topbestemming voor een vakantie aan zee! De uitgestrekte duinen en het zandstrand zijn altijd dichtbij – en elk seizoen schitterend.

Beach Resort Ooghduyne

Een van de fijnste plekjes voor een vakantie is zonder twijfel het strand. Luieren en uitwaaien, is geen probleem als u verblijft op Beach Resort Ooghduyne.

Texelcamping Loodsmansduin

Als u op zoek bent naar een plekje op Texel, waar u midden in de duinen vakantie kunt vieren, dan is Texelcamping Loodsmansduin wat u zoekt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.