Fort Sabina

Een bezoek aan het imposante Fort Sabina omgeven door groen is een unieke belevenis. U vindt dit fort op de plek waar Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland elkaar raken, in de Sabina Henricapolder. De geschiedenis van Fort Sabina gaat terug tot aan het begin van de 19de eeuw. Het maakte deel uit van de Zuiderwaterlinie.

Spannende rondleidingen
Neem eens deel aan een van de spannende rondleidingen die hier worden georganiseerd? Leuk voor het hele gezin! Ontdek de indrukwekkende geschiedenis. Een van de unieke kenmerken van dit fort is de ‘Tour Modèle’ die nog uit de tijd van Napoleon dateert. Of wat dacht u van de ondergrondse gangen? Of de grote kazerne? Er liggen hier veel historische schatten om te ontdekken.

Unieke dagarrangementen
U kunt een afspraak maken voor een rondleiding, maar er wordt ook elke laatste zondag van de maand een rondleiding georganiseerd van ongeveer 1 uur. U betaalt hiervoor € 5 per persoon. Houd ook de unieke arrangementen in de gaten; leuk voor bedrijfsuitjes, familiedagen of voor een uitstapje met een groep vrienden. Denk aan dagarrangementen als educatieve speurtochten en spannende expedities!

Fortweg 1
4794 SC Heijningen
Website: www.fortsabina.nl