Graanbranderij De IJsvogel

In Graanbranderij ‘De IJsvogel’ wordt nog het echte ambacht van distilleerderij uitgeoefend. In een sfeervolle oude molen, kunnen bezoekers kennis maken met dit oude ambacht doormiddel van een rondleiding. De rondgang gaat langs de zakkenvullerij, het maalwerk, de maalstenen, de kruidenzolder en het hart van de molen de distilleerderij. Natuurlijk kunt u proeven en is er een terras!

Adres: Schans 20a, Arcen

Bungalowparken nabij Graanbranderij De IJsvogel

Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer