Hoeve De Boogaard

Hoeve De Boogaard ligt in het dorpje Geijsteren, vlakbij de Maas, in een bosrijk gebied, waar wandelaars en fietsers hun hart kunnen ophalen. Het Limburgse fietspuntroute-netwerk brengt u naar de mooiste plekjes en het Pieterpad ligt om de hoek. U bent welkom voor zowel een lunch als diner, waarbij de omgeving de inspiratie vormt voor de gerechten. Bovendien komen de groenten en kruiden veelal uit eigen moestuin. Buiten is een sfeervol beschutte binnenplaats met terras. Ook binnen voelt u zich direct thuis bij de knapperende open haard. Uiteraard ontbreekt een goede wijnkaart niet.

Adres: Wanssumseweg 1, 5862 AA Geijsteren
Website: Hoeve De Boogaard

Bungalowparken nabij

Hoeve De Boogaard

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.