Jasmijn Rondvaart

Vindt u varen ook een van de leukste dingen die er bestaan? Stap dan tijdens een bezoek aan Amsterdam aan boord van de Lelie, de rondvaartboot van ‘Jasmijn Rondvaart’. De Lelie is een voormalig binnenvaartscheepje dat dateert uit 1920 en dat in 1962 is omgebouwd tot rondvaartboot. Het interieur is afkomstig uit een oude stadsbus. Het is dan ook een apart bootje, waar u een onvergetelijke tocht mee zult maken door de sfeervolle Amsterdamse grachten.

Bewonder de hoogtepunten van Amsterdam
Tijdens een tocht van Jasmijn Rondvaart vaart u door de grachten en hebt u de kans om vele mooie grachtenpanden en andere monumenten van Amsterdam te bewonderen. Vaar bijvoorbeeld langs het Anne Frankhuis, de Westerkerk, het NEMO, het Scheepvaartmuseum en het Rijksmuseum. Geniet van de mooie dagelijkse Amsterdamse tafereeltjes aan de grachten en van de mooie bruggen die u onderweg tegenkomt. De sfeer van Amsterdam is niet te evenaren. Een rondvaart is een ideale gelegenheid om dit op uw gemak allemaal mee te krijgen. Hier staat alles in het teken van genieten en ontspannen!

Ontdek de themavaarten van Jasmijn Rondvaart
Bij Jasmijn Rondvaart bent u echter niet alleen thuis om alleen maar te varen door de stad. U kunt deze belevenis op allerlei manieren nog magischer maken. Boek er ook een hapje en een drankje bij of misschien zelfs wel een muziekoptreden. Er zijn bij Jasmijn Rondvaart allerlei leuke arrangementen te boeken. Denk onder meer aan een swingende sax cruise, een rondvaart met quiz of bingo of kies voor een echte Ik houd van Holland tour. Daarnaast zijn er ook diverse themavaarten mogelijk, zoals ‘De wilde stad’ over het dierenleven van Amsterdam of ‘Amsterdam in rep en roer’ met aandacht voor rebellerende Amsterdammers door de eeuwen heen.

Op de rondvaartboot Lelie zal het u bovendien niet ontbreken aan comfort. De boot is uitgerust met verwarming, dakluiken die open kunnen, een open achterkuip, toilet, microfoon, cd-speler met mp3-, IPhone-, USB- en iPod-aansluiting.

Meer informatie vind u op de website van: Jasmijn-rondvaart.nl

Bungalowparken nabij Jasmijn Rondvaart

Droompark Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt DroomPark Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer
Speeltuin op DroomPark Buitenhuizen
Droompark Buitenhuizen

In natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude zijn veel wandel- en fietsroutes. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en ontspan in de sauna.

Lees meer