Kartcircuit Pottendijk

Op zoek naar een te gek uitje? Naar een belevenis die voor een adrenalinekick zorgt? Houdt u van snelheid, gierende banden en een sportief wedstrijdje? Dan is een dagje Kartcircuit Pottendijk een aanrader. Hier kunt u met de hele familie of een groep vrienden de uitdaging aangaan in een kart! Wie sjeest het eerste over de finishlijn? Iedereen kan hier ervaren hoe het is, om een coureur te zijn. Kartcircuit Pottendijk is een mooie kartbaan met alle moderne kartfaciliteiten. Het circuit is 1 kilometer lang en er dienen minimaal 8 coureurs mee te doen. U krijgt een overall aan en een helm op. Uw veiligheid staat uiteraard altijd voorop! Voor aanvang krijgt u een rijdersbriefing en er kan zelfs een competitie om een beker gehouden worden! U kunt deze belevenis afsluiten met een hapje en een drankje in het café van Pottendijk!

Adres: Pottendijk Westzijde 20, 7831 VB Nieuw-Weerdinge
Website: Kartcircuit Pottendijk

Bungalowparken nabij

Kartcircuit Pottendijk

PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo is perfect om tot rust te komen! Of wat dacht u van wandelen en fietsen in het Hondsruggebied. Tot rust komt u in de luxe villa's met veel comfort.

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.