Kartcircuit Pottendijk

Op zoek naar een te gek uitje? Naar een belevenis die voor een adrenalinekick zorgt? Houdt u van snelheid, gierende banden en een sportief wedstrijdje? Dan is een dagje Kartcircuit Pottendijk een aanrader. Hier kunt u met de hele familie of een groep vrienden de uitdaging aangaan in een kart! Wie sjeest het eerste over de finishlijn? Iedereen kan hier ervaren hoe het is, om een coureur te zijn. Kartcircuit Pottendijk is een mooie kartbaan met alle moderne kartfaciliteiten. Het circuit is 1 kilometer lang en er dienen minimaal 8 coureurs mee te doen. U krijgt een overall aan en een helm op. Uw veiligheid staat uiteraard altijd voorop! Voor aanvang krijgt u een rijdersbriefing en er kan zelfs een competitie om een beker gehouden worden! U kunt deze belevenis afsluiten met een hapje en een drankje in het café van Pottendijk!

Adres: Pottendijk Westzijde 20, 7831 VB Nieuw-Weerdinge
Website: Kartcircuit Pottendijk

Bungalowparken nabij Kartcircuit Pottendijk

Puur Exloo

Landal PUUR Exloo is perfect om tot rust te komen! Of wat dacht u van wandelen en fietsen in het Hondsruggebied. Tot rust komt u in de luxe villa’s met veel comfort.

Lees meer
Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer
Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
Vakantiepark Pagedal

Dolle waterpret in het binnenzwembad met waterglijbaan. Speel een partijtje indoor-tennis en verken de omgeving op de fiets of stap met zijn alle in een kano.

Lees meer
Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Roompot Hunzepark

Voor zowel mensen die er graag op uit trekken als gezinnen is Hunzepark een prima keuze. Met in de omgeving talloze uitstapjes en fijne voorzieningen op Hunzepark.

Lees meer