Kasteel Huis Bergh

Bij de eerste aanblik van dit kasteel zal iedereen versteld staan. Zijn we terug in de Middeleeuwen? Dat is helemaal juist! Want Kasteel Huis Bergh is een imposant middeleeuws kasteel met een rijke geschiedenis, die terug gaat tot de 13e eeuw. Door deze rijke geschiedenis, is het aanzien van het kasteel danig veranderd, wat uiteindelijk heeft geleid tot een schitterend kasteel dat behoort tot een van de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Over de verschillende gebeurtenissen is dan ook veel te vertellen. Deze verhalen zijn te beluisteren via een audiotour. Daarnaast beschikt Kasteel Huis Bergh ook over een indrukwekkende kunstverzameling, met schilderijen, middeleeuwse munten, handschriften en een wapencollectie. Elke zondag zijn kinderen van harte welkom en beleven ze met een gids en verkleed als een ridder of hofdame, de spannendste avonturen.

Adres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg
Website: Kasteel Huis Bergh

Bungalowparken nabij

Kasteel Huis Bergh

Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

De Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.