Madurodam

Iedereen heeft vast al eens van de miniatuurwereld Madurodam gehoord? Maar ben je er al eens geweest? Dan wordt het nu tijd, want het is een prachtige bestemming voor een uitstapje. In dit park ontdek je prachtige Hollandse taferelen en belangrijke bezienswaardigheden in het klein. Volg een van de twee themaroutes; de ene staat in het teken van architectuur en de andere in het teken van water.

Beleef ook eens een heuse licht- en lasershow in de overdekte expositiehal. Madurodam is het hele jaar open. Per seizoen wisselende openingstijden, in juli en augustus van 09:00 tot 22:00.

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Bungalowparken nabij Madurodam

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer