Madurodam

Madurodam is Nederland in het klein! Hier kunt u prachtige oer-Hollandse taferelen en alle belangrijke bezienswaardigheden in het klein bekijken. Bekijk de windmolens, de oude grachtenpanden in Amsterdam, de tulpenvelden, Schiphol, het Binnenhof en de Deltawerken. Via de multimedia displays en interactieve installaties komen de miniatuur bezienswaardigheden ook echt tot leven. Kortom, in Madurodam is veel te zien en veel te doen. 

Adres: George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag

Bungalowparken nabij Madurodam

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer