Meerdaags Wandelevenement Venray

Zin om de wandelschoenen aan te trekken en heerlijk wat kilometers te maken door de natuur? Dan is Venray in Noord-Limburg een uitstekende startplek. Er zijn weinig plekken waar u vanuit de bossen, de stuifduinen beklimt, door beekdalen struint en door broekbossen dwaalt. Verken hier eveneens de heidevlaktes, de peellandschappen en de pracht van de Maasoevers. U ontdekt het allemaal als u deelneemt aan het Meerdaags Wandelevenement Venray dat dit jaar plaatsvinden op 2, 3 en 4 oktober 2020.

Adres: Schouwburgplein, 5801 Venray
Website: Meerdaags Wandelevenement Venray

Stel zelf je Meerdaags Wandelevenement Venray samen

Tijdens het Meerdaags Wandelevenement in Venray kunt u gedurende meerdere dagen zelf kiezen welke afstanden u wandelt. U hebt de keuze uit maar liefst 6 afstanden (op zondag 7 afstanden). De afstanden liggen tussen de 10 en 60 kilometer. Dit betekent dat zowel beginnende wandelaars als ervaren langeafstandswandelaars aan dit evenement kunnen deelnemen. Dat maakt het Meerdaags Wandelevenement Venray ook zo uniek!

Er zijn veel goede redenen om u in te schrijven voor het Meerdaags Wandelevenement Venray. Het is een perfecte gelegenheid om de gevarieerde landschappen van Noord-Limburg te verkennen. Voor ervaren wandelaars is dit eveneens een goede training of voorbereiding op andere wandeluitdagingen later in het jaar. Een andere goede reden om aan dit wandelevenement deel te nemen, is omdat u hiermee goede doelen steunt. De organisatie doneert namelijk 25% van het inschrijfgeld aan goede doelen.

Bungalowparken nabij

Meerdaags Wandelevenement Venray

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan het Leukermeer en op wandelafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open en bruist het van de watersportactiviteiten rondom het Leukermeer.

Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Marina Resort Well

Landal Marina Resort Well ligt in Noord-Limburg, direct aan het Leukermeer en aangrenzend ligt ook Nationaal Park De Maasduinen. U verblijft in een luxe watervilla met grote ramen waardoor u een geweldig uitzicht heeft op het Leukermeer.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.