Meerdaags Wandelevenement Venray

Zin om de wandelschoenen aan te trekken en heerlijk wat kilometers te maken door de natuur? Dan is Venray in Noord-Limburg een uitstekende startplek. Er zijn weinig plekken waar u vanuit de bossen, de stuifduinen beklimt, door beekdalen struint en door broekbossen dwaalt. Verken hier eveneens de heidevlaktes, de peellandschappen en de pracht van de Maasoevers. U ontdekt het allemaal als u deelneemt aan het Meerdaags Wandelevenement Venray dat dit jaar plaatsvinden op 2, 3 en 4 oktober 2020.

Adres: Schouwburgplein, 5801 Venray
Website: Meerdaags Wandelevenement Venray

Stel zelf je Meerdaags Wandelevenement Venray samen

Tijdens het Meerdaags Wandelevenement in Venray kunt u gedurende meerdere dagen zelf kiezen welke afstanden u wandelt. U hebt de keuze uit maar liefst 6 afstanden (op zondag 7 afstanden). De afstanden liggen tussen de 10 en 60 kilometer. Dit betekent dat zowel beginnende wandelaars als ervaren langeafstandswandelaars aan dit evenement kunnen deelnemen. Dat maakt het Meerdaags Wandelevenement Venray ook zo uniek!

Er zijn veel goede redenen om u in te schrijven voor het Meerdaags Wandelevenement Venray. Het is een perfecte gelegenheid om de gevarieerde landschappen van Noord-Limburg te verkennen. Voor ervaren wandelaars is dit eveneens een goede training of voorbereiding op andere wandeluitdagingen later in het jaar. Een andere goede reden om aan dit wandelevenement deel te nemen, is omdat u hiermee goede doelen steunt. De organisatie doneert namelijk 25% van het inschrijfgeld aan goede doelen.

Bungalowparken nabij Meerdaags Wandelevenement Venray

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom!

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
Het Heijderbos

Waterpret in het subtropisch zwembad of ontdek de Jungle Dome tijdens de Jungle Expedition. Sporten? Ga naar het Sport Center. Paardenliefhebbers bezoeken de manege.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer