Museum de Heksenwaag

Een bezoek aan Museum de Heksenwaag is voor jong en oud een spannende belevenis! De naam van het museum verwijst naar de oude heksenwaag, een weegschaal die vroeger aantoonde of iemand een heks was. Was je te licht, dan was je overduidelijk een heks. Ook tegenwoordig kun je je hier nog wegen op de heksenwaag. Waag jij het erop? Verder kun je hier ook een tentoonstelling bekijken over heksenvervolging.

Adres: Leeuweringerstraat 2, 3421 AC Oudewater

Bungalowparken nabij

Museum de Heksenwaag

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.