Museum Vaassen Historie

Als u in de omgeving van Vaassen verblijft, dan is een bezoekje aan het Museum Vaassen Historie wellicht een leuke tip! In dit museum kunt u de lokale geschiedenis van Vaassen bewonderen! Zo is er een expositie van winkeltjes die vroeger in de Dorpsstraat waren gevestigd. Hiervan is de oude kruidenierswinkel de blikvanger! Ook de lokale industrieën worden belicht, waaronder chocoladefabriek Venz (nu Droste) en de wattenfabriek Utermöhlen (nu Lemoine). Interesse in de Tweede Wereldoorlog? Er is ook aandacht voor de diverse oorlogsvliegtuigen, die zijn neergehaald en gecrasht rondom Vaassen en ook een collectie van documenten, voorwerpen en uniformen ontbreekt niet.

Adres: Dorpsstraat 73, 8171 BM Vaassen
Website: Museum Vaassen Historie

Bungalowparken nabij

Museum Vaassen Historie

De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

De Zandhegge

In de zomermaanden biedt het buitenzwembad verkoeling. Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen. Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars.

De Veldkamp

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur van de Veluwe, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen.

Bospark de Schaapskooi

Midden op de Veluwe vindt u Bospark De Schaapskooi. Spelen in de indoorspeeltuin, plonzen in het binnen zwembad en dolle pret met Koos.

RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.