Museumboerderij Hagedoorns Plaatse

Hagedoorns Plaatse is een Saksische boerderij uit het jaar 1715. Deze boerenhoeve is zodanig ingericht dat u als bezoeker een indruk krijgt van het boerenleven rond 1920. De moestuin met ‘vergeten groenten’, de schuur met oude werktuigen, de Veluwse klederdracht en het erf met de typische hooiberg geven een karakteristiek sfeerbeeld. Vrijwilligers verzorgen rondleidingen en voor de kinderen worden er middagen georganiseerd met spellen uit de oude doos.

Adres: Ledderweg 11, 8161 SZ Epe

Bungalowparken nabij Museumboerderij Hagedoorns Plaatse

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer