Museumboerderij Hagedoorns Plaatse

Hagedoorns Plaatse is een Saksische boerderij uit het jaar 1715. Deze boerenhoeve is zodanig ingericht dat u als bezoeker een indruk krijgt van het boerenleven rond 1920. De moestuin met ‘vergeten groenten’, de schuur met oude werktuigen, de Veluwse klederdracht en het erf met de typische hooiberg geven een karakteristiek sfeerbeeld. Vrijwilligers verzorgen rondleidingen en voor de kinderen worden er middagen georganiseerd met spellen uit de oude doos.

Adres: Ledderweg 11, 8161 SZ Epe

Bungalowparken nabij

Museumboerderij Hagedoorns Plaatse

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.