Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Fietsen, wandelen, paardrijden, zwemmen? De recreatiemogelijkheden in de bossen en duinen van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Noord-Holland zijn talrijk. Je houdt het bijna niet voor mogelijk, maar je vindt hier rust en ontspanning midden in de Randstad. Een perfect startpunt voor een dagje uit in deze omgeving is het Bezoekerscentrum De Zandwaaier.

Het centrum is open van 1 april t/m 31 oktober van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 en van 1 november t/m 31 maart van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

Bezoekerscentrum De Zandwaaier
Zeeweg
2051 EC Overveen

Bungalowparken nabij Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Bloemendaal aan Zee

Midden in de duinen, op nog geen 100 meter van het strand vindt u deze geweldige Sea lodges. Hier kunt u het jaarrond vakantie vieren. Ideaal voor rust- en strandliefhebbers.

Lees meer
Park Zandvoort
Park Zandvoort

Park Zandvoort is een topvakantiepark, met subtropisch zwembad, activiteitenhal en kinderboerderij. Vanaf Park Zandvoort wandelt u zo naar het strand en de zee.

Lees meer
Speeltuin op DroomPark Buitenhuizen
Droompark Buitenhuizen

In natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude zijn veel wandel- en fietsroutes. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en ontspan in de sauna.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Duimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer
Droompark Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt DroomPark Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Lees meer
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Met het lange strand en de fraaie duinen is het strand van Noordwijk een geliefde strandbestemming. Op 2 kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Lees meer