Natuurpoort De Peel

Natuurpoort De Peel is een mooi startpunt om van de natuur van het Peelgebied te genieten. Vanaf deze plek kunt u goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes volgen, waaronder het Mussenkeetpad. U kunt ook genieten op het terras van Natuurpoort De Peel of u kunt zich binnen terugtrekken bij de openhaard met een drankje en een gebakje. Er is eveneens een tafel waar u het Grote Peelspel kunt spelen. Ben u wel in voor actie? Neem dan deel aan een van de vele leuke activiteiten bij Natuurpoort De Peel. Hebt u al eens uw talent op het gebied van boog- en luchtgeweerschieten op de proef gesteld? Hier is het mogelijk! Daarnaast is het ook mogelijk om fiets- of scootertochten te reserveren in de directe omgeving. Kent u de SwingTrike al? Dit is een elektrische driewieler. Boek een tour door de natuur van de Peel op dit gemakkelijk te bedienen en milieuvriendelijke vervoermiddel! Andere activiteiten bij Natuurpoort De Peel zijn: een bezoek aan de dieren van de boerderij, bubbelvoetbal, workshops volgen in het streekatelier, diverse speciale wandeltochten en excursies naar bezienswaardigheden in de buurt.

Adres: Leegveld 8a, 5753 SG Deurne
Website: Natuurpoort De Peel

Bungalowparken nabij Natuurpoort De Peel

Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer