Natuurpoort De Peel

Natuurpoort De Peel is een mooi startpunt om van de natuur van het Peelgebied te genieten. Vanaf deze plek kunt u goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes volgen, waaronder het Mussenkeetpad. U kunt ook genieten op het terras van Natuurpoort De Peel of u kunt zich binnen terugtrekken bij de openhaard met een drankje en een gebakje. Er is eveneens een tafel waar u het Grote Peelspel kunt spelen. Ben u wel in voor actie? Neem dan deel aan een van de vele leuke activiteiten bij Natuurpoort De Peel. Hebt u al eens uw talent op het gebied van boog- en luchtgeweerschieten op de proef gesteld? Hier is het mogelijk! Daarnaast is het ook mogelijk om fiets- of scootertochten te reserveren in de directe omgeving. Kent u de SwingTrike al? Dit is een elektrische driewieler. Boek een tour door de natuur van de Peel op dit gemakkelijk te bedienen en milieuvriendelijke vervoermiddel! Andere activiteiten bij Natuurpoort De Peel zijn: een bezoek aan de dieren van de boerderij, bubbelvoetbal, workshops volgen in het streekatelier, diverse speciale wandeltochten en excursies naar bezienswaardigheden in de buurt.

Adres: Leegveld 8a, 5753 SG Deurne
Website: Natuurpoort De Peel

Bungalowparken nabij

Natuurpoort De Peel

Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Park de Peel

Brabantse gastvrijheid en vele fiets- en wandelroutes langs de natuur. Dit beleef je op Bospark De Bikkels, gelegen in, hoe kan het ook anders 'de Bikkelse bossen'.

Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.