Nederlands IJsbeelden Festival

Gedurende twee weken komen de beste sneeuw- en ijskunstenaars ter wereld bij elkaar in Zwolle voor het Nederlands IJsbeelden Festival: het grootste IJsbeelden Festival van Europa! De kunstenaars maken schitterende ijsbeelden van kraakhelder ijs en in levensgrote vormen. Een kunstvorm die u ooit een keer gezien moet hebben. Ook de kinderen zullen betoverd raken door deze bevroren wereld! Naast het bewonderen van de ijsbeelden is er nog meer te beleven! Een van de populairste attracties is de ijsglijbaan! Daarnaast zijn er ook nog leuke kermisattracties, games en springkussens. Bovendien zijn er ook horecagelegenheden aanwezig. Geniet van de typische Hollandse wintersfeer en warm u op met een beker warme chocomel, een glaasje glühwein, een kom erwtensoep of een apfelstrudel. Goed om te weten: Een treintje brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle.

Adres: Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Website: Nederlands IJsbeelden Festival

Bungalowparken nabij

Nederlands IJsbeelden Festival

De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.