Nederlands IJsbeelden Festival

Gedurende twee weken komen de beste sneeuw- en ijskunstenaars ter wereld bij elkaar in Zwolle voor het Nederlands IJsbeelden Festival: het grootste IJsbeelden Festival van Europa! De kunstenaars maken schitterende ijsbeelden van kraakhelder ijs en in levensgrote vormen. Een kunstvorm die u ooit een keer gezien moet hebben. Ook de kinderen zullen betoverd raken door deze bevroren wereld! Naast het bewonderen van de ijsbeelden is er nog meer te beleven! Een van de populairste attracties is de ijsglijbaan! Daarnaast zijn er ook nog leuke kermisattracties, games en springkussens. Bovendien zijn er ook horecagelegenheden aanwezig. Geniet van de typische Hollandse wintersfeer en warm u op met een beker warme chocomel, een glaasje glühwein, een kom erwtensoep of een apfelstrudel. Goed om te weten: Een treintje brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle.

Adres: Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Website: Nederlands IJsbeelden Festival

Bungalowparken nabij Nederlands IJsbeelden Festival

De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Lees meer
Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
Buitenplaats Gerner

Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en ontspannen kan in de wellnesshoeve. Trek er op uit, om het mooie Vechtdal te verkennen.

Lees meer
Krieghuusbelten

Krieghuusbelten is een zeer goed gewaardeerd 5 sterren vakantiepark met een binnen- of buitenzwembad, een indoorspeeltuin en tal van sportvoorzieningen.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer
Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

Lees meer
Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Lees meer