Nederlands Watermuseum

Een museumbezoek saai? Nee hoor, helemaal niet. Ga maar eens naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Dit is een dynamisch doe-museum waar je op een leuke manier alles te weten komt over zoet water. Je kunt hier, gekleed als een echte wetenschapper in een labjas, allerlei boeiende waterproeven uitvoeren in het waterlab. Of wat dacht je van een tochtje door het riool? In de waterwinkel kun je nog een leuk aandenken of cadeautje kopen. Het Nederlands Watermuseum is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00.

Adres: Zijpendaalseweg 26-28, 6814 CL Arnhem

Bungalowparken nabij

Nederlands Watermuseum

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

EuroParcs De Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar Europarcs Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen ... of gewoon niets doen.

EuroParcs De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

EuroParcs de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het 'Avonturen Survival Eiland' en het nieuwe binnenzwembad.

De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.