Outdoor Park SEC Almere

Wat is er aangenamer dan lekker buiten bezig zijn? Op zoek naar een gezellig outdoor familie-uitje, dan vindt u bij Outdoor Park SEC Almere altijd de juiste formule. Hier kunt u kiezen uit zowel ontspannende activiteiten als uitdagende activiteiten die een adrenalinekick geven. In elk seizoen is er wel iets leuks te doen. Het park bestaat uit maar liefst 50.000 m2 met onder meer een gezellige blokhut met een terras. U vindt het park in boswachterij Almeerderhout in Almere. We lichten hier graag alvast een tipje van de sluier op, om u een impressie te geven van wat u kunt verwachten van Outdoor Park SEC in Almere. Boek bijvoorbeeld een spannende expeditie Robinson met een hindernisbaan, boogschieten, schat zoeken en een kampvuur na afloop. Ook de survival tour is altijd een succes als familie-activiteit. Andere leuke activiteiten zijn: boerengolf, outdoor familiespellen spelen en een mountainbike clinic.

Alle activiteiten kunnen geboekt worden met een gezellige en goed verzorgde barbecue achteraf. Wat de kinderen ook geweldig vinden is hun eigen stokbrood bakken rond een kampvuur. U kunt hier altijd een geweldig programma samenstellen voor een avontuurlijke dag om nooit meer te vergeten!

Outdoorpark SEC Almere, Verlaatweg 2, Almere
Locatie Strand, IJmeerdijk, Almere
Website: Outdoorparkalmere.nl

Bungalowparken nabij Outdoor Park SEC Almere

De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

Lees meer