Outdoor Park SEC Almere

Wat is er aangenamer dan lekker buiten bezig zijn? Op zoek naar een gezellig outdoor familie-uitje, dan vindt u bij Outdoor Park SEC Almere altijd de juiste formule. Hier kunt u kiezen uit zowel ontspannende activiteiten als uitdagende activiteiten die een adrenalinekick geven. In elk seizoen is er wel iets leuks te doen. Het park bestaat uit maar liefst 50.000 m2 met onder meer een gezellige blokhut met een terras. U vindt het park in boswachterij Almeerderhout in Almere. We lichten hier graag alvast een tipje van de sluier op, om u een impressie te geven van wat u kunt verwachten van Outdoor Park SEC in Almere. Boek bijvoorbeeld een spannende expeditie Robinson met een hindernisbaan, boogschieten, schat zoeken en een kampvuur na afloop. Ook de survival tour is altijd een succes als familie-activiteit. Andere leuke activiteiten zijn: boerengolf, outdoor familiespellen spelen en een mountainbike clinic. Alle activiteiten kunnen geboekt worden met een gezellige en goed verzorgde barbecue achteraf. Wat de kinderen ook geweldig vinden is hun eigen stokbrood bakken rond een kampvuur. U kunt hier altijd een geweldig programma samenstellen voor een avontuurlijke dag om nooit meer te vergeten!

Adres: Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
Website: Outdoor Park SEC Almere

Bungalowparken nabij Outdoor Park SEC Almere

De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer
Bad Hulckesteijn

Op Bad Hulckesteijn beleeft u een vakantie op en aan het water. Het Nijkerkernauw ligt pal voor de deur en kunt u uw eigen (zeil)boot aan leggen in de jachthaven.

Lees meer
RCN Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark. Zwemmen en watersporten op het Veluwemeer, duik in het binnenzwembad of ga fossielen opgraven.

Lees meer
Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Lees meer
Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

Lees meer
Camping Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

Lees meer