Landal Gooise Heide

Kom vakantie vieren in een van de safaritenten van Landal Gooise Heide. Hier voelt en ervaart u de natuur van heel dichtbij. Vanuit uw luxe safaritent wandelt u zo de prachtige bossen in. Geniet van rust, ruimte en de natuur en doe mee met de diverse buitenlucht activiteiten.

  • Outdoor vakantiegevoel en perfect voor wandel- en fietstochten
  • Hier combineert u het buitenleven met overnachten in luxe safaritenten
  • Grote tent voor live-muziek, evenementen en andere gezellige bedrijvigheid

Boek Landal Gooise Heide direct bij Landal Greenparks:

Landal Gooise Heide

Kom vakantie vieren in een van de safaritenten van Landal Gooise Heide. Hier voelt en ervaart u de natuur van heel dichtbij. Vanuit uw luxe safaritent wandelt u zo de prachtige bossen in. Bezoek ook zeker de Tafelbergheide. Dit is een prachtig heidegebied, afgewisseld met zandvlaktes en bos. Met kinderen is een bezoekje aan de schaapskooi op de Blaricummerheide een aanrader. Wilt u de schapen zien, ga dan in de vroege ochtend of aan het einde van de dag. Dan is namelijk de kans het grootst dat de kudde bij de kooi is. Een terrasje pikken en winkelen kan in Blaricum.

Optimaal genieten van het buitenleven

Landal Gooise heide is een perfecte combinatie van optimaal genieten van het buitenleven met overnachten in luxe safaritenten. Het zal u dan ook niets verbazen dat vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur hier de belangrijkste ingrediënten zijn tijdens uw vakantie. Niet voor niets worden op Landal Gooise Heide veel buitenlucht activiteiten georganiseerd! Wat dacht u van een yogales, Bootcamp-sessies of een pittige hardlooptraining over de heide en door de bossen? Het hart en tevens ook de echte blikvanger op Gooise Heide is de grote tent van 125 m2 (Ray Shelter) Deze tent is dan ook de plek voor live-muziek, festiviteiten en andere gezelligheid.

Luieren op uw veranda, kinderen ravotten in het bos

De safaritenten nodige uit tot lekker lang luieren op de overdekte veranda. Terwijl u een goed boek leest kunnen uw kinderen ravotten in het bos. Verstoppertje spelen, eekhoorntjes spotten en hutten bouwen. Maar de omgeving is ook perfect om er op uit te trekken op de fiets of te voet. Er zijn talloze route’s! Zo kunnen we de Eemland-route en Rondje Tafelberg- en Blaricummerheide aanraden. Wilt u een dagje op en aan het water vertoeven, het Eemmeer ligt op 15 autominuten.

Luxe safaritenten en culinair genieten

Het echte kampeergevoel, maar dan wel alles bij de hand. Zo zijn alle safaritenten uitgerust met comfortabele bedden, een eigen keukenblok, badkamer met toilet, zithoek en eettafel. Lekker buiten eten of een drankje doen kan op de eigen veranda met tuinmeubilair. Maar voor een avondje lekker dineren hoeft u het vakantiepark ook niet af. In het restaurant worden culinaire hoogstandjes geserveerd, waarvoor de chef zich laat inspireren door producten direct uit de regio.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Buitenlucht activiteiten (zoals yoga, bootcamp-sessies, crossfit en hardlooptrainingen)

Plattegrond Landal Gooise Heide

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Gooise Heide (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landal Gooise Heide

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij Landal

Beleef de zomer van 2024 op één van de Landal vakantieparken. Of u nu in Nederland wil blijven, wilt luieren aan het water of de…

Naar aanbieding

Fijne last minutes van Landal

In het bos, aan het water of aan het strand? Bij Landal heeft u een uitgebreide keuze aan last minute bestemmingen in de natuur. Er…

Naar aanbieding

Voorzomers genieten bij Landal

Relaxen op het strand, wandelen in het bos of luieren op het terras van uw bungalow. U hoeft niet te wachten tot de zomervakantie om…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.