Ouwehands Dierenpark

Een dagje uit met het hele gezin, dan is Ouwehands Dierenpark een fantastische bestemming. Allerlei diersoorten als apen, leeuwen, olifanten en beren zitten op jouw bezoekje te wachten. Leuke tip: download van tevoren een leuke familiespeurtocht door het Ouwehands Dierenpark met leerzame vragen over de bewoners van het park. De kids kunnen in het Ouwehands Dierenpark ook zelf als een aap rondslingeren in het superleuke RavotAapia, een overdekte speeljungle. Zo zijn er nog veel meer verrassingen in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ouwehands Dierenpark is het hele jaar geopend, over het algemeen van 10:00 tot 17:00.

Adres: Grebbeweg 111, 3911 AV Rhenen

Bungalowparken nabij

Ouwehands Dierenpark

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Recreatiepark de Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Landal Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.