Ouwehands Dierenpark

Een dagje uit met het hele gezin, dan is Ouwehands Dierenpark een fantastische bestemming. Allerlei diersoorten als apen, leeuwen, olifanten en beren zitten op jouw bezoekje te wachten. Leuke tip: download van tevoren een leuke familiespeurtocht door het Ouwehands Dierenpark met leerzame vragen over de bewoners van het park. De kids kunnen in het Ouwehands Dierenpark ook zelf als een aap rondslingeren in het superleuke RavotAapia, een overdekte speeljungle.

Zo zijn er nog veel meer verrassingen in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ouwehands Dierenpark is het hele jaar geopend, over het algemeen van 10:00 tot 17:00.

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Bungalowparken nabij Ouwehands Dierenpark

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Lees meer
Speeltuin Molecaten Ginkelduin
Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer
Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een dagje natuur- en cultuur duikt u het zwembad in en geniet u na in uw knusse chalet.

Lees meer