De Wielerbaan

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

De Wielerbaan is een gemoedelijk recreatiepark, met fijne voorzieningen. Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want zowel de Veluwe, als de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten. 

Recreatiepark-de-wielerbaan-9
Recreatiepark-de-wielerbaan-6
Recreatiepark-de-wielerbaan-2
Recreatiepark-de-wielerbaan-4
Recreatiepark-de-wielerbaan-8
Recreatiepark-de-wielerbaan-5
Recreatiepark-de-wielerbaan-3
Recreatiepark-de-wielerbaan-10
Recreatiepark-de-wielerbaan-bungalow-5
Recreatiepark-de-wielerbaan-bungalow-2
Recreatiepark-de-wielerbaan-bungalow-1

De Wielerbaan

Recreatiepark de Wielerbaan ligt in Wageningen en zowel de Veluwse bossen, als de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten. Trek uw wandelschoenen aan of spring op de fiets want de omgeving herbergt een grote verscheidenheid aan natuur: met bossen, kleurrijke heidevelden en de fruitgaarden in de Betuwe. Zoekt u een combinatie tussen natuur, cultuur en kunst, dan kunnen we Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar ook het Kröller Müller Museum zich bevindt aanraden.

Wat is er te doen op Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark de Wielerbaan is een goed gewaardeerd recreatiepark, met tal van fijne voorzieningen. Dolle waterpret beleeft u in het binnenzwembad dat vanaf de paasdagen t/m september is geopend. Terwijl u baantjes trekt in de vroege morgen, want dan is het vaak nog heerlijk rustig, beleven u kinderen in de middag er een flinke dosis waterpret met hun (nieuwe) vakantievriendjes. Ook aan de allerjongste gasten is gedacht, deze kunnen terecht in het veilige en verwarmde kinderbad.

Naast waterplezier kunnen kinderen ook ravotten in de speeltuin, op het sportveld en is er een recreatieprogramma en een kidsclub in de schoolvakanties. Wilt u de fraaie omgeving verkennen, huur dan een fiets bij de receptie. U kunt dan ook direct vragen naar de mooiste routes en plekjes. Houdt u van wat meer snelheid en actie, dan kunt u ook kiezen voor een mountainbike. Heeft u een hond, deze is van harte welkom op Recreatiepark de Wielerbaan en ook de wifi is gratis.

U verblijft in comfortabele chalets die compleet en smaakvol zijn ingericht en ook een terras ontbreekt niet. U kunt in de omliggende dorpjes een eetgelegenheid opzoeken maar Recreatiepark de Wielerbaan beschikt ook over een gezellig eetcafé met terras! Recreatiepark de Wielerbaan beschikt wel niet over een parkwinkel, maar in de directe omgeving liggen voldoende winkels voor u dagelijkse boodschappen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Verwarmd binnenzwembad (vanaf de paasdagen geopend t/m sept.)
  • Peuterbadje

Horeca

  • Eetcafé met terras

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Sportveld

Bungalowparken nabij De Wielerbaan

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer
Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een dagje natuur- en cultuur duikt u het zwembad in en geniet u na in uw knusse chalet.

Lees meer
Landgoed de Scheleberg

Geniet van rust en ruimte, duik in het buitenzwembad en sla een balletje op de tennisbaan. Nadien is het heerlijk thuiskomen in de luxe bungalows.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Wielerbaan

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.