Recreatiepark de Wielerbaan

De Wielerbaan is een gemoedelijk recreatiepark in Wageningen, met fijne voorzieningen. Verken ook de omgeving, want zowel de Veluwe, als de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten. Nadien plonst u in het buitenzwembad en geniet u na in uw knusse chalet.

 • Vlak bij de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe
 • Buitenzwembad is geopend van mei t/m september
 • Speeltuin, sportveld en fietsverhuur

Boek Recreatiepark de Wielerbaan direct bij TopParken:

Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark de Wielerbaan ligt in Wageningen en zowel de Veluwse bossen, als de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten. Trek uw wandelschoenen aan of spring op de fiets want de omgeving herbergt een grote verscheidenheid aan natuur: met bossen, kleurrijke heidevelden en de fruitgaarden in de Betuwe. Zoekt u een combinatie tussen natuur, cultuur en kunst, dan kunnen we Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum aanraden. Trakteer uw kinderen op een dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Wat is er te doen op Recreatiepark de Wielerbaan?

Recreatiepark de Wielerbaan is een goed gewaardeerd recreatiepark, met tal van fijne voorzieningen. Dolle waterpret beleeft u in het buitenzwembad dat vanaf mei t/m september is geopend. Terwijl u baantjes trekt in de vroege morgen, want dan is het vaak nog heerlijk rustig, beleven uw kinderen in de middag er een flinke dosis waterpret met hun (nieuwe) vakantievriendjes. Ook aan de allerjongste gasten is gedacht, deze kunnen terecht in het veilige en verwarmde kinderbad.

Naast waterplezier kunnen kinderen ook ravotten in de speeltuin, op het klimkasteel en op de kabelbaan. Op het sportveld en in de voetbalkooi kunnen ze hun nieuwe vakantievriendjes uitdagen. Wilt u de bosrijke omgeving verkennen, huur dan een fiets of een e-chopper bij de receptie. U kunt dan ook direct vragen naar de mooiste routes en plekjes. Heeft u een hond, deze is van harte welkom op Recreatiepark de Wielerbaan, want in de directe omgeving zijn leuke routes met losloopgebieden.

U verblijft in comfortabele chalets die compleet en smaakvol zijn ingericht en ook een terras ontbreekt niet. U kunt in de omliggende dorpjes een eetgelegenheid opzoeken maar Recreatiepark de Wielerbaan beschikt ook over een gezellig eetcafé met terras! Recreatiepark de Wielerbaan beschikt niet over een parkwinkel, maar in de directe omgeving liggen voldoende winkels voor u dagelijkse boodschappen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Verwarmd buitenzwembad (vanaf mei geopend t/m sept.)
 • Peuterbadje

Horeca

 • Eetcafé met terras
 • Snackbar
 • 24h automaat voor de vergeten boodschappen

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Fietsverhuur
 • Sportveld

Plattegrond Recreatiepark de Wielerbaan

Bekijk hier de plattegrond van de Recreatiepark de Wielerbaan (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Recreatiepark de Wielerbaan

Aanbiedingen

Topparken vakantieparken met een buitenzwembad

Bij TopParken vindt u verschillende vakantieparken met een buitenzwembad. Plons in het zwembad en lekker luieren in de zon op een van de ligbedjes. U…

Naar aanbieding

Last minute aanbiedingen bij Topparken

Wilt u er even tussenuit? Via een last minute kunt u altijd terecht op één van de 12 vakantieparken van TopParken. De TopParken zijn ruim…

Naar aanbieding

Een onvergetelijke zomer bij TopParken

Bent u op zoek naar een heerlijk verblijf voor de zomervakantie in Nederland? Bekijk dan zeker de 12 vakantieparken van TopParken. De TopParken liggen prachtig…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.