Pannenkoekenhuis de Koekenpan

Midden in het gezellige Zuid-Limburgse dorpje Sint Geertruid, ligt Pannenkoekenhuis de Koekenpan. Na een dagje door het Zuid-Limburgse heuvellandschap te hebben gewandeld, kunt u hier aanschuiven en genieten van de goed gevulde pannenkoeken en streekgerechten. Voor kinderen serveren ze ook kinderpannenkoeken waar altijd een leuke verrassing bij zit. Of wat dacht u van de oer-Hollandse poffertjes? Ook deze staan op de menukaart. U kunt binnen plaatsnemen, bij mooi weer is ook het ruime terras geopend. Het vermelden waard: Er staan ook lactose- en glutenvrije gerechten op de menukaart.

Adres: Dorpstraat 33, 6265 AK Sint Geertruid
Website: Pannenkoekenhuis de Koekenpan

Bungalowparken nabij

Pannenkoekenhuis de Koekenpan

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.