Resort mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen ligt midden in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect dus voor wandelaars en mountainbikers. Bezoek ook de GaiaZoo en het Drielandenpunt. Bovendien liggen ook Valkenburg en Maastricht vlakbij!

  • Perfecte uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en rustzoekers
  • Luxe vakantievilla’s in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap
  • Rustig park met veel ruimte, een speeltuin en buitenzwembad

Boek hier Resort mooi Bemelen:

Resort mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen ligt in een rustig dorpje, midden in het Zuid-Limburgse landschap! Zeker als u graag wandelt en fietst en u houdt wel van wat uitdaging, dan zit u hier goed! Want de Bemelerberg, met een stijgingspercentage van zo’n 11 procent, ligt om de hoek! Of maak gebruik van de vele goede fietsknooppuntroutes. Maar ook de GaiaZoo, een Blotevoetenpark en het Drielandenpunt liggen vlakbij! Ook leuk is een bezoekje aan de mergelwinning plaats Mergelhoeve ’t Rooth.

Wat te doen op Resort Mooi Bemelen?

Resort Mooi Bemelen is een uitstekende keuze als u tot rust wil komen, want het vakantiepark heeft nagenoeg geen voorzieningen. Wat de rust ten goede komt! Maar door de ligging, midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap is het ook een uitstekende keuze voor wandelaars, fietsers en mountainbikers. Want de uitdaging begint pal voor uw voordeur! Slingerende landweggetjes en uitdagende glooiende heuvels, van waar u wordt getrakteerd op schitterende vergezichten. 

Resort mooi Bemelen beschikt over een receptie en kinderen kunnen zich uitleven in de buitenspeeltuin en is er een mooi buitenzwembad, met ligbedden en voor de kinderen is er een apart kinderbad. Meer voorzieningen zijn er niet! Maar door de centrale ligging bent u ook zo in Valkenburg en Maastricht. Ook een uitstapje over de grens, naar Duitsland en België is zo gemaakt. Vraag bij de receptie naar de fijnste uittips en dagjes weg.

Resort mooi Bemelen beschikt niet over een restaurant, maar dat is geen probleem, want in de vele cafeetjes en restaurantjes in de omliggende dorpjes, bent u meer dan welkom. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw maaltijd te bereiden. Want alle bungalows zijn uitgerust met een fijne keuken, zijn gelijkvloers, hebben grote ramen van de vloer tot het plafon en ook een terras is aanwezig! Lekker makkelijk is ook de BBQ’en of gourmetten service. Zoekt u extra luxe, er zijn ook bungalows boekbaar met een sauna.  

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Nog niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Buitenspeeltuin

Plattegrond Resort mooi Bemelen

Bekijk hier de plattegrond van de Resort mooi Bemelen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Resort mooi Bemelen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.