EuroParcs Poort van Maastricht

EuroParcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig! Volop mogelijkheden voor daguitjes en als u graag wandelt of fietst, dan is deze streek een walhalla.

  • Binnen- en buitenzwembad
  • In het Limburgse heuvellandschap
  • Zuid-Limburg is een fiets-en wandel walhalla

Boek EuroParcs Poort van Maastricht direct bij EuroParcs:

EuroParcs Poort van Maastricht

EuroParcs Poort van Maastricht ligt in een van de mooiste streken van Nederland: Zuid-Limburg. Een bijna-on-Nederlandse streek, waar het landschap wordt bepaald door glooiende heuvels en dalen. Als u graag wandelt of fietst, dan is deze streek een walhalla. Maar ook een bezoekje aan Maastricht, Valkenburg of zelfs Aken behoord tot de mogelijkheid. Een aanrader zijn ook de grotten van Geulhem. Dit grottenstelsel is 25 kilometer lang en herbergt het gangenstelsel, rotswoningen en een historische kapel uit de tijd van de Franse revolutie. Leuk, leerzaam en spannend voor kinderen.

Wat is er te doen op EuroParcs Poort van Maastricht?

EuroParcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Dolle waterpret in het zwembad met overkapping. Baantjes trekken, van de glijbaan suizen en volg eenles aqua-joggen. In het hoogseizoenorganiseert het animatieteam ook uitdagendewaterspelletjes. Is het mooi weer? Dan wordt het binnenzwembad omgetoverd tot een openluchtzwembad, door het dak open te schuiven. Het binnenzwembad verandert hierdoor in een zonnig buitenzwembad dat omgeven is door een fijne ligweide.

Viert u graag sportief vakantie?EuroParcs Poort van Maastricht beschikt over een groot sportveld, waar u alle ruimte heeft om te voetballen, volleybal te spelen of om gezellig met uw kinderen te ravotten. Jonge kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren op de speeltoestellen, die verspreid over het vakantieterrein liggen. Ook leuk is de airtrampoline! In de meivakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend en in de zomervakantie zorgt het animatieteam voor nog meer vermaak.

Nagenieten van uw zwem- en speelpret avontuur, kan inéén van de mooie chalets. De chalets zijn smaakvol ingericht en beschikken ze over grote ramen, die zorgen voor een heerlijk binnen-buiten gevoel. U kunt zelf koken, maar u kunt ook langs de snackbar gaan. Hier moet u dan zeker één van de typische Limburgse lekkernijen proeven: Limburgs zuurvlees. Maar ook een stuk échte Limburgse vlaai, moet u een keer geproefd hebben, als u op vakantie bent in Zuid-Limburg.

Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. EuroParcs doet er alles aan om eventuele overlast voor u als gast tot een minimum te beperken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met overkapping.(Het buitenzwembad is gesloten van november t/m maart.)

Horeca

  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

Plattegrond EuroParcs Poort van Maastricht

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Poort van Maastricht (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Poort van Maastricht

Aanbiedingen

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op zomervakantie? Grijp uw kans om tegen een gunstig tarief uw zomervakantie te boeken bij EuroParcs. Wandel door de bossen, luier op het…

Naar aanbieding

Summerdeals bij EuroParcs

Er last minute tussenuit met het hele gezin deze zomer? Wat dacht u van één van de fijne vakantieparken van EuroParcs? Wat uw vakantiewensen ook…

Naar aanbieding

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.