Panorama Mesdag

Zomaar binnenstappen in een schilderij? Bij het Panorama Mesdag is het mogelijk. Dit panoramaschilderij is vervaardigd door de kunstschilder Hendrik Willem Mesdag, die leefde van 1831 tot 1915. Hij begon aan het schilderen van het panorama in 1881. Het indrukwekkende schilderij toont de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen. Het werk heeft een hoogte van 14 meter en een omtrek van 120 meter. Het is een ware parel onder de kunstschatten van Nederlandse bodem. Panorama Mesdag is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en op zondag en op feestdagen vanaf 12:00.

Adres: Zeestraat 65, 2518 AA Den Haag

Bungalowparken nabij

Panorama Mesdag

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.