Panorama Mesdag

Zomaar binnenstappen in een schilderij? Bij het Panorama Mesdag is het mogelijk. Dit panoramaschilderij is vervaardigd door de kunstschilder Hendrik Willem Mesdag, die leefde van 1831 tot 1915. Hij begon aan het schilderen van het panorama in 1881. Het indrukwekkende schilderij toont de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen. Het werk heeft een hoogte van 14 meter en een omtrek van 120 meter. Het is een ware parel onder de kunstschatten van Nederlandse bodem.

Panorama Mesdag is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en op zondag en op feestdagen vanaf 12:00.

Zeestraat 65
2518 AA Den Haag

Bungalowparken nabij Panorama Mesdag

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer