Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader. Het vakantiepark heeft nagenoeg geen parkvoorzieningen, wat de rust ten goede komt.

  • Direct gelegen aan het strand
  • Kleinschalig park en hierdoor vrij rustig
  • Den Haag en Rotterdam zijn gemakkelijk te bereiken

Vind de beste prijs voor: Vlugtenburg aan Zee

Vlugtenburg aan Zee

Vlugtenburg aan Zee ligt op slechts 5 wandelminuten van het Zuid-Hollandse strand. Door deze unieke ligging, een prima plek voor zon- en strandliefhebbers. Maar ook in het najaar- en winter is het Zuid-Hollandse strand een bron van vermaak. Uitwaaien en vliegeren bij een stevige westenwind. Nadien geniet u in een strandpaviljoen, van een kop warme chocolademelk. Heerlijk! Heeft u eventjes genoeg van het strand en de Noordzee, Rotterdam en Den Haag liggen vlakbij.

Wat is er te doen op Vlugtenburg aan Zee?

Het Noordzeestrand is de belangrijkste voorziening van vakantiepark Vlugtenburg aan Zee. Hier beleeft zowel jong als oud, het jaarrond veel vakantieplezier. Bij mooi weer languit op een dekentje, om te genieten van de zon. Kinderen spelen in de branding, zwemmen in zee en zandtaartjes bakken in het zand. Is het weer wat minder, een strand- en duin wandeling over het uitgestrekte zandstrand kan altijd. Heerlijk!

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader. Het vakantiepark heeft nagenoeg geen parkvoorzieningen, wat de rust ten goede komt. Voor kinderen is er een speeltuin, is er een Pannaveld en zorgt het animatieteam in de zomervakantie voor een leuk programma. Meer voorzieningen zijn er niet! Maar dat lijkt ons geen probleem met het Zuid-Hollandse strand aan uw voeten.

Na een dagje strand kunt u aanschuiven ‘paviljoen Hé Pannenkoek’. Geniet hier van een overheerlijke pannenkoek, maar ook vlees- en visgerechten staan op de menukaart. Ook voor een ontbijt of lunch bent u welkom! U verblijft in bungalows of chalets met terras. Ook beschikt de centrale parkeerplaats over een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Recreatieteam (tijdens de zomervakanties)

Horeca

  • Pannekoekrestaurant

Algemeen

  • Receptie

Plattegrond Vlugtenburg aan Zee

Bekijk hier de plattegrond van de Vlugtenburg aan Zee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vlugtenburg aan Zee

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.