Plopsa Indoor Coevorden

Ga met de kinderen op bezoek bij hun tv-helden in Plopsa Indoor Coevorden. Dit originele indoor pretpark richt zich vooral op kinderen van 3 tot 10 jaar. Hier kunnen ze veilig spelen in het ballenbad en de Bumba Speeltuin of attracties als de Piratenachtbaan en de Vuurtoren uitproberen. Het is gegarandeerd gillen van plezier. Ook worden er spectaculaire shows gegeven. De Bumba Show is altijd een succes. Plopsa Indoor Coevorden is bijna het hele jaar geopend en in juli en augustus dagelijks van 10:00 tot 17:30.

Adres: Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen

Bungalowparken nabij

Plopsa Indoor Coevorden

De Huttenheugte

De Huttenheugte is een top vakantiepark. Met een tropisch zwembad, veel indoor- en outdoor faciliteiten en ook Plopsa Indoor en Wildlands Emmen liggen vlakbij.

’t Hooge Holt

Plonzen in het binnenzwembad- en buitenzwembad, ravotten in de indoorspeeltuin 'Mad Monkey Jungle' en met de kinderen bowlen. Een prima familie vakantiepark in het Vechtdal.

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland is een villapark met slechts 30 boerderij villa’s, die veel privacy bieden. Hierdoor is het perfect voor, jonge gezinnen en rust- en fietsliefhebbers.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.