Pretpark Duinen Zathe

Daar waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken ligt het betaalbare pretpark Duinen Zathe met attracties als een reuzenglijbaan, spookhuis, botsbootjes, draaimolen en luchtkussens. Het hele gezin zal hier een gezellig en enerverend dagje beleven. Vergeet ook niet om langs te gaan bij het piratenschip waar de zingende piraat Anthony optredens geeft. Pretpark Duinen Zathe is geopend van half april tot half september, over het algemeen van 10:00 tot 17:00, in augustus tot 18:00.

Adres: Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha

Bungalowparken nabij

Pretpark Duinen Zathe

Buitenplaats De Hildenberg

Golft u graag, dan zit u op 'De Hildenberg' helemaal goed. De Hildenberg beschikt namelijk over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginende als de meer ervaren golfer.

De Roggeberg

RCN de Roggeberg onderscheidt zich van andere vakantieparken vanwege de uitdagende voorzieningen als de 'Powerfan' en het grootste palen parcours van Europa.

Brinckerduyn

Op de grens van Friesland en Drenthe, ligt het kleinschalige vakantiepark Brinckerduyn. Op vakantiepark Brinckerduyn verblijft u in luxe vakantievilla’s die rustig gelegen zijn op het Friese platteland.

Molecaten het Landschap

Rust- en natuurliefhebbers zijn op Het Landschap aan het juiste adres. Trek erop uit en duik nadien in het zwembad of recreatievijver met zandstrand. Heerlijk!

Hunerwold State

Hunerwold State ligt pal naast Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Een heerlijk adresje om tot rust te komen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.