Reddingsmuseum Abraham Fock

Het Reddingsmuseum Abraham Fock is een boeiend centrum waar je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het reddingswerk op zee. Bezoek de oude Commisiekamer, leer om aan de hand van de sterren en een kompas je weg te vinden op zee of doe mee aan een echte reddingsactie. Tevens is het museum ook de uitvalsbasis van de paardenreddingboot. Ongeveer veertien maal per jaar worden er demonstraties gehouden die starten bij het centrum. De paardenreddingsboot is een grote publiekstrekker op Ameland.

Adres: Oranjeweg 18, 9161 CC Hollum-Ameland

Bungalowparken nabij Reddingsmuseum Abraham Fock

Qurios Ameland

Het ultieme eilandgevoel? Dat ervaart u op Ameland! Haal een frisse neus op het strand, maak een duinwandeling en beklim de vuurtoren. U beleeft het op Ameland.

Lees meer
Vakantiepark Boomhiemke

Kom genieten op Boomhiemke op Ameland, een prachtig vakantiepark. Zwemmen in het binnenzwembad en ontspan in het sauna- en beautycentrum.

Lees meer
Ameland State

In de luxe appartementen van Ameland State, vlakbij het historisch dorpje Nes, komt u tot rust. Het uitgestrekte zandstrand ligt pal voor de deur.

Lees meer
Vakantiepark Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Lees meer
Bungalowpark Tjermelân

De overtocht van twee uur naar Terschelling maken het u snel duidelijk: Terschelling, als ook Bungalowpark Tjermelân zijn ideaal voor een even-helemaal-weg gevoel.

Lees meer
Schuttersbos

Ruik de geur van de zilte zeelucht en geniet van de natuur. Vanuit dit park op Terschelling wandelt u zo de duinen in. Na genieten kan in de rietgedekte cottage.

Lees meer
Résidence Terschelling

Wanneer de veerboot Terschelling nadert, begint u het rustige eilandgevoel te voelen. Want Terschelling is een magische plek; stranden, duinen en vergezichten over zee.

Lees meer