Reddingsmuseum Abraham Fock

Het Reddingsmuseum Abraham Fock is een boeiend centrum waar je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het reddingswerk op zee. Bezoek de oude Commisiekamer, leer om aan de hand van de sterren en een kompas je weg te vinden op zee of doe mee aan een echte reddingsactie. En wat doen die paarden hier? De paardenreddingsboot is een grote publiekstrekker op Ameland. Een bezoekje aan de paardenstal hoort er dan ook absoluut bij.

In schoolvakanties dagelijks geopend. Van juli t/m eind augustus geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 en op zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:00.

Oranjeweg 18
9161 CC Hollum-Ameland

Bungalowparken nabij Reddingsmuseum Abraham Fock

Qurios Ameland

Het ultieme eilandgevoel? Dat ervaart u op Ameland! Haal een frisse neus op het strand, maak een duinwandeling en beklim de vuurtoren. U beleeft het op Ameland.

Lees meer
Vakantiepark Boomhiemke

Kom genieten op Boomhiemke op Ameland, een prachtig vakantiepark. Zwemmen in het binnenzwembad en ontspan in het sauna- en beautycentrum.

Lees meer
Ameland State

In de luxe appartementen van Ameland State, vlakbij het historisch dorpje Nes, komt u tot rust. Het uitgestrekte zandstrand ligt pal voor de deur.

Lees meer
Vakantiepark Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Lees meer