Reddingsmuseum Abraham Fock

Het Reddingsmuseum Abraham Fock is een boeiend centrum waar je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het reddingswerk op zee. Bezoek de oude Commisiekamer, leer om aan de hand van de sterren en een kompas je weg te vinden op zee of doe mee aan een echte reddingsactie. Tevens is het museum ook de uitvalsbasis van de paardenreddingboot. Ongeveer veertien maal per jaar worden er demonstraties gehouden die starten bij het centrum. De paardenreddingsboot is een grote publiekstrekker op Ameland.

Adres: Oranjeweg 18, 9161 CC Hollum-Ameland

Bungalowparken nabij

Reddingsmuseum Abraham Fock

Roompot Ameland

Het ultieme eilandgevoel? Dat ervaart u op Ameland! Haal een frisse neus op het strand, maak een duinwandeling en beklim de vuurtoren. U beleeft het op Ameland.

Vakantiepark Boomhiemke

Kom genieten op Boomhiemke op Ameland, een prachtig vakantiepark. Zwemmen in het binnenzwembad en ontspan in het sauna- en beautycentrum.

Ameland State

In de luxe appartementen van Ameland State, vlakbij het historisch dorpje Nes, komt u tot rust. Het uitgestrekte zandstrand ligt pal voor de deur.

Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Bungalowpark Tjermelân

De overtocht van twee uur naar Terschelling maken het u snel duidelijk: Terschelling, als ook Bungalowpark Tjermelân zijn ideaal voor een even-helemaal-weg gevoel.

Andere uitjes in de buurt van

Reddingsmuseum Abraham Fock
Kaart

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.