Bungalowpark Tjermelân

Alleen al de bootreis naar Terschelling is een belevenis en bij aankomst zal het u snel duidelijk worden, dat u echt eventjes helemaal weg bent van drukte en uw overvolle agenda! Want op Bungalowpark Tjermelân – gaat u genieten, van rust en natuur!

  • Goede reviews
  • Strandwandelingen maken, fietsen en het eiland ontdekken
  • Praktische voorzieningen, zoals broodjesservice en fietsverhuur

Vind de beste prijs voor: Bungalowpark Tjermelân

Bungalowpark Tjermelân

Laat uw zorgen aan wal en stap aan boord van de veerboot, die u binnen twee uur naar Bungalowpark Tjermelân brengt! Alleen al de bootreis is een belevenis: want zowel bij mooi weer als bij een stevige wind, is het genieten op het dek. Snuif de zilte zeelucht op en staar over de zee. Bij aankomst zal het u snel duidelijk worden dat u echt helemaal weg bent van drukte en uw overvolle agenda! Want op Terschelling vindt u geen drukte, maar is het de natuur die hier de boventoon voert!

Wat is er te doen op Bungalowpark Tjermelân

Bungalowpark Tjermelân is een uitstekende keuze als u Terschelling ten volle wil ervaren! Het rustige bungalowpark dat nagenoeg geen voorzieningen heeft, ligt namelijk midden op Terschelling. Ideaal dus! Een zwembad is er niet, de zee en het strand liggen immers vlakbij. Zeker in de zomer bij mooi weer is het hier genieten en kunnen we u verzekeren, dat de stranden hier niet overvol zijn. U heeft dus altijd een plekje om uw handdoek te spreiden! Is het weer wat minder, struin dan over het strand en wie weet vindt u wel een paar mooie schelpen. Nadien kunt u nagenieten en opwarmen in een strandpaviljoen. Heerlijk!

Bungalowpark Tjermelân heeft dus nagenoeg geen voorzieningen, maar geheel Terschelling ligt aan uw voeten, huur een fiets bij de receptie en trek eropuit! Vraag bij de receptie ook naar de bezienswaardigheden en de mooiste fietsroutes. Maar wat u absoluut niet mag missen, is een bezoekje aan een van de winkels waar ze producten verkopen, die gemaakt zijn van cranberry’s: het streekproduct van Terschelling. Na een middagje dwalen over Terschelling, kunt u ontspannen in de kleinschalige en complete sauna. Heerlijk! Goed om te melden: in de maand juni vindt het Oerolfestival plaats! Het kan dan aanzienlijk drukker zijn!

Bungalowpark Tjermelân heeft geen parkrestaurant, maar er zijn op Terschelling voldoende andere restaurants. Wat dacht u bijvoorbeeld van een diner bij een van de strandpaviljoens? Uitstekend! Want u bent tenslotte niet voor niets op vakantie aan zee. Wel kunt u in de vroege morgen aanschuiven, voor een vers ontbijtje in het hoofdgebouw. Wilt u zelf koken? Alle accommodaties zijn voorzien van een keuken en boodschappen kunt u doen bij de diverse supermarkten op Terschelling.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Broodjes- en boodschappenservice

Algemeen

  • Receptie
  • Draadloos internet op het hele park
  • Wasserette

Sport/Spel

  • Fietsverhuur

Plattegrond Bungalowpark Tjermelân

Bekijk hier de plattegrond van de Bungalowpark Tjermelân (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bungalowpark Tjermelân

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.