Rederij Leerdam

In ons waterrijke land zijn talloze mogelijkheden tot waterrecreatie. Een van de aanraders is een rondvaart over de rivier de Linge, die dwars door de Betuwe slingert. U kunt een rondvaart maken op een van de rondvaartboten en eventueel ook brunchen of lunchen aan boord. U kunt binnen vanachter glas genieten van het voorbijglijdende landschap of u kunt plaatsnemen op het buitendek en de frisse lucht opsnuiven en genieten van de wind door uw haren en de zon op uw gezicht. De kapitein vertelt u onderweg leuke details over de omgeving. Het is ook mogelijk om bij Rederij Leerdam een sloep te huren. U bent dan zelf de kapitein van uw ‘schip’. Ideaal als boottochtje voor het hele gezin, met vrienden of als romantisch uitje. U vertrekt vanuit de haven in het oude centrum van Leerdam en vaart onder meer langs de oude stadswallen en de Royal Leerdam Kristal fabrieken. Daarna vaart u zo de natuur van de Betuwe in met in het voorjaar de prachtige bloesemlandschappen als hoogtepunt!

Adres: Loswal, Veerstoep 3, 4142 LA Leerdam

Bungalowparken nabij Rederij Leerdam

Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer
Het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Lees meer
RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Lees meer
Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Lees meer