Renkums Beekdal

Verscholen in de natuur tussen Arnhem en Wageningen ligt het Renkums Beekdal: een uniek stukje natuur waar voor jong en oud van alles te beleven is! In dit water- en bosrijke natuurgebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. In het Informatiecentrum bent u op de juiste plek voor de routes. Er worden ook regelmatige groepswandelingen met een natuurgids georganiseerd. In het informatiecentrum is ook een streekwinkel. Wat ook altijd een succes is voor gezinnen met kinderen, is het Kabouterpad. De kaboutermutsen liggen voor u klaar. U volgt samen met uw kinderen de kabouterpaaltjes en onderweg kunnen de kinderen diverse opdrachten uitvoeren. De opdrachten zijn seizoensgebonden en kunt u het volgende seizoen dus terugkomen en een nieuwe uitdaging aangaan. Bij terugkomst krijgen de kinderen een cadeautje en een tegoedbon voor een hapje en een drankje in de naastgelegen Lunchroom De Beken.

Adres: Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum
Website: Renkums Beekdal

Bungalowparken nabij Renkums Beekdal

De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer
Park Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar DroomPark Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen … of gewoon niets doen.

Lees meer
Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een dagje natuur- en cultuur duikt u het zwembad in en geniet u na in uw knusse chalet.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
Landgoed de Scheleberg

Geniet van rust en ruimte, duik in het buitenzwembad en sla een balletje op de tennisbaan. Nadien is het heerlijk thuiskomen in de luxe bungalows.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer
Park Berkenrhode

Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Berkenrhode! Eindeloos wandelen en fietsen en is het na een dagje natuur heerlijk thuiskomen in de luxe bos lodges.

Lees meer