Renkums Beekdal

Verscholen in de natuur tussen Arnhem en Wageningen ligt het Renkums Beekdal: een uniek stukje natuur waar voor jong en oud van alles te beleven is! In dit water- en bosrijke natuurgebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. In het Informatiecentrum bent u op de juiste plek voor de routes. Er worden ook regelmatige groepswandelingen met een natuurgids georganiseerd. In het informatiecentrum is ook een streekwinkel. Wat ook altijd een succes is voor gezinnen met kinderen, is het Kabouterpad. De kaboutermutsen liggen voor u klaar. U volgt samen met uw kinderen de kabouterpaaltjes en onderweg kunnen de kinderen diverse opdrachten uitvoeren. De opdrachten zijn seizoensgebonden en kunt u het volgende seizoen dus terugkomen en een nieuwe uitdaging aangaan. Bij terugkomst krijgen de kinderen een cadeautje en een tegoedbon voor een hapje en een drankje in de naastgelegen Lunchroom De Beken.

Adres: Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum
Website: Renkums Beekdal

Bungalowparken nabij

Renkums Beekdal

Recreatiepark de Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

EuroParcs De Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar Europarcs Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen ... of gewoon niets doen.

Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een dagje natuur- en cultuur duikt u het zwembad in en geniet u na in uw knusse chalet.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.