Schaapskooi Balloërveld

Natuur- en dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Schaapskooi Balloërveld, want niet alleen is de kudde met zo’n 400 Drentse Heideschapen, de grootste schaapskudde van Drenthe, de kudde trekt ook dagelijks de natuur in. Wilt u de kudden gaan bekijken, dan zult u dus op zoek moeten naar de kudde. Soms is het een flinke wandeling en zult u eventjes moeten zoeken, maar het is het zeker waard. Want het is een prachtig gezicht om de schapen midden in de natuur te zien rondlopen. Op een informatiepaneel bij de schaapskooi wordt dagelijks aangegeven waar u de kudde kunt vinden.

Adres: Crabbeweg 2, 9458 TE Balloo
Website: Schaapskooi Balloërveld

Bungalowparken nabij

Schaapskooi Balloërveld

Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Villapark Akenveen

Geniet in de Kop van Drenthe van de schitterende natuur én van het gemoedelijke Villapark Akenveen. Met een recreatiemeer, visvijver en een binnen- en buitenspeeltuin.

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is gelegen in de bossen, nabij Assen. Een kindvriendelijk vakantiepark waar veel te doen en te beleven is. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging.

Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.