Shakespeare Theater Diever

Het Shakespearetheater in Diever is een van de bekendste openluchttheaters in Nederland. De eerste voorstelling vond plaats in 1946 en sindsdien worden er elke zomer toneelvoorstellingen gegeven. Voorstellingen die er gespeeld worden zijn Shakespeare, Romeo & Julia, Othello en Hamlet. Het mooie van deze voorstellingen is dat ze heel toegankelijk gespeeld worden. Elke voorstelling is dan ook vaak uitverkocht! De toneelstukken gaan in augustus in première en in de zomervakantie worden de toneelstukken een paar keer per week opgevoerd. Naast het mooie openluchttheater is er ook een globe theater, hierdoor kunnen er ook in de winter voorstellingen worden gegeven. Wilt u alvast een kijkje nemen in deze twee bijzondere theaters? Dan kunt u een virtuele tour maken door de theaters. Bovendien is het ook mogelijk om u op te geven voor een rondleiding.

Adres: Shakespearetheater Diever Hezenes 3 7981 LD Diever
Website: Shakespeare theater diever

Bungalowparken nabij

Shakespeare Theater Diever

Landgoed ’t Wildryck

Terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin of een duik nemen in het binnenzwembad. Kunt u genieten op uw terras van uw luxe landhuis. Dit is pas vakantie!

De Reeënwissel

De Reeënwissel is ideaal voor natuur- en rust zoekers! Plons in het buitenzwembad, ga paardrijden, mountainbiken en wandel het belevingspad.

Het Drentse Wold

Een echte wandel- en fietsliefhebber? Dan is Het Drentse Wold, gelegen naast een van de grootste bosgebieden van Nederland wat u zoekt.

De Noordster

RCN de Noordster is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in Drenthe. Maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen.

Hunerwold State

Hunerwold State ligt pal naast Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Een heerlijk adresje om tot rust te komen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.