Speelboerderij ’t Klok’Uus

Speelboerderij ’t Klok’Uus staat voor urenlang speelplezier. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Binnen staat een imposant speeltoestel, waarmee de kids zich helemaal kunnen uitleven. Ook de ballenbak is altijd een succes. Lekker springen op het springkussen is ook helemaal te gek. Buiten kan er worden rond gesjeesd op skelters en fietsjes. Natuurlijk moet ook de enorme glijbaan worden uitgeprobeerd. De wat oudere kinderen zullen graag een keer willen lasergamen. Na afloop met z’n allen naar het familierestaurant? De Speelboerderij ’t Klok’Uus is open op woensdag van 10:00 tot 20:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 21:30.

Adres: Wissekerkseweg 6, 4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

Bungalowparken nabij

Speelboerderij ’t Klok’Uus

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Park Veerse Kreek

Park Veerse Kreek heeft een geweldige ligging: in hartje Zeeland, pal aan het Veerse Meer! Hier geniet u volop van ruimte en is hét een paradijs voor de watersportliefhebbers!

De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.