Speelboerderij ’t Klok’Uus

Speelboerderij ’t Klok’Uus staat voor urenlang speelplezier. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Binnen staat een imposant speeltoestel, waarmee de kids zich helemaal kunnen uitleven. Ook de ballenbak is altijd een succes. Lekker springen op het springkussen is ook helemaal te gek. Buiten kan er worden rond gesjeesd op skelters en fietsjes. Natuurlijk moet ook de enorme glijbaan worden uitgeprobeerd. De wat oudere kinderen zullen graag een keer willen lasergamen. Na afloop met z’n allen naar het familierestaurant? De Speelboerderij ’t Klok’Uus is open op woensdag van 10:00 tot 20:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 21:30.

Adres: Wissekerkseweg 6, 4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

Bungalowparken nabij Speelboerderij ’t Klok’Uus

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Lees meer
Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Lees meer
Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Lees meer
Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

Lees meer
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is het meest complete park van Zeeland, gelegen aan een fijn strand. Met voorzieningen als subtropisch zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Water Village

Zoekt u een rustig en waterrijk vakantieadres in Zeeland, dan is Water Village, wat volledig omgeven is door water, prima! Nieuw en met duurzame bungalows.

Lees meer