Speelland Beekse Bergen

Nergens in Nederland vind je zo’n veelzijdig speel- en strandpark als in Hilvarenbeek. Hier ligt namelijk Speelland Beekse Bergen. Er is bijna te veel om op te noemen. Naast de vele speeltoestellen zijn hier ook allerlei spannende attracties, zoals het racecircuit en de Waverider. Ook de Aquashuttle, die u van grote hoogte lanceert, is reuze spannend. Of wat dacht je van de springkussens en trampolines, het avontureneiland of de ballenberg?

  • Uitrusten kan aan het zandstrand en voor wie heerlijk wil snacken zijn er volop horecagelegenheden. Geopend van begin april tot eind oktober.

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Bungalowparken nabij Speelland Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer