Speelland Beekse Bergen

Nergens in Nederland vind je zo’n veelzijdig speel- en strandpark als in Hilvarenbeek. Hier ligt namelijk Speelland Beekse Bergen. Er is bijna te veel om op te noemen. Naast de vele speeltoestellen zijn hier ook allerlei spannende attracties, zoals het racecircuit en de Waverider. Ook de Aquashuttle, die u van grote hoogte lanceert, is reuze spannend. Of wat dacht je van de springkussens en trampolines, het avontureneiland of de ballenberg? Uitrusten kan aan het zandstrand en voor wie heerlijk wil snacken zijn er volop horecagelegenheden. Geopend van begin april tot eind oktober.

Adres: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Bungalowparken nabij

Speelland Beekse Bergen

Vakantiepark Lake Resort

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek - de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Klein Oisterwijk

Landal Klein Oisterwijk grenst aan het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Wandelaars en fietsers kunnen bij de receptie van Landal Klein Oisterwijk terecht voor mooie routes door het Brabantse land.

Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met bubbelbad. Zeer landelijk gelegen!

Recreatiepark Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.