Speeltuin de Linnaeushof

Families met jonge kinderen zullen een heerlijk dagje beleven in de familiespeeltuin de Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je onder andere een zweefmolen, superglijbaan, piratennest, trapskelters en waterfietsen. Daarna kun je uitblazen op de picknickweide of je zoekt het smulhuisje op. Er is ook een peuter- en kleuterspeeltuin en er zijn rolstoeltoegankelijke speeltoestellen. Bij mooi weer kan er lekker worden gespetterd in de waterspeeltuin. Speeltuin de Linnaeushof is dagelijks geopend van half maart tot eind september van 10:00 tot 18:00.

Adres: Rijksstraatweg 4, 2121 AE Bennebroek

Bungalowparken nabij

Speeltuin de Linnaeushof

Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Park Zandvoort

Park Zandvoort is een topvakantiepark, met subtropisch zwembad, activiteitenhal en kinderboerderij. Vanaf Park Zandvoort wandelt u zo naar het strand en de zee.

Roompot Zandvoort

Maak een strandwandeling en pik een terras op de gezellige boulevard van Zandvoort! Bovendien ligt het Formule 1 circuit in uw achtertuin.

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.