Steketee outdoor centrum

Onderneemt u graag met uw kinderen stoere activiteiten, dan is Steketee Outdoor Centrum in Rucphen het perfecte uitje. Hier beleeft en onderneemt u midden op het platteland en in de buitenlucht, onder professionele begeleiding, de gaafste outdoor activiteiten. Denk aan paintballen in het bos, een gps speurtocht, een schiet workshop, airsoft, handboogschieten en mountainbiken op een uitdagende mountainbikeroute van zo’n 15 kilometer. Een goed onderhouden mountainbike, helm, bidon en een ervaren instructeur zijn inclusief. Kortom, op vakantie in Noord-Brabant en u wilt een middagje lekker actief en sportief bezig zijn, dan is Steketee Outdoor Centrum een prima optie. Het volledige aanbod vindt u op de website waar u tevens ook direct kunt reserveren.

Adres: Gastelsebaan 18A, 4715 TB Rucphen
Website: Steketee outdoor centrum

Bungalowparken nabij

Steketee outdoor centrum

Bosbad Hoeven

Wat gaat u doen? Zwemmen, vissen, (water)fietsen en met de kinderen naar de binnenspeeltuin? Bosbad Hoeven biedt u zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is.

EuroParcs De Biesbosch

Stap in een bootje en beleeft 'de Biesbosch'. Na een middagje op het water, kunt u tot rust komen in een van de knusse chalets of een duik nemen in het binnen- en/of buitenzwembad.

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos en wandelen in de bosrijke omgeving.

Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Andere uitjes in de buurt van

Steketee outdoor centrum
Kaart

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.