The Nature Game

De natuur ontdekken via een te gekke game! Dat kan in Nationaal Park de Hoge Veluwe en in Nationaal Park Dwingelderveld. Nog nooit was de natuur verkennen zo spannend, leerzaam en leuk tegelijk. Met een magische tabletgame wordt u op pad gestuurd. Via een geheime kijker, de ‘Spectator’, ziet u dingen die voor andere mensen niet zichtbaar zijn. U wandelt als het ware over een schatkaart en via een kompas vindt u de weg. Gaat u deze magische en sprookjesachtige uitdaging aan?

Adres: Museonder, Houtkampweg 9c, 7352 TC Otterlo
Website: The Nature Game

U krijgt onderweg filmpjes te zien, u lost raadsels op en speelt interactieve spellen. Op de Veluwe gaat u het mysterie van ‘Het Nooit Gebouwde Museum’ beleven en ontrafelen. Ontdek het geheim van de mysterieuze stenen die overal door het bos liggen. In de natuur van het Dwingelderveld beleeft u het avontuur van ‘De Koets van Kibbelhoek’ met geheimzinnige karresporen in het bos en de witte wieven tussen de jeneverbes.

The Nature Game is een unieke ontdekkingstocht voor het hele gezin. U bent zelf als het ware de personages in een sprookje. Het is een belevenis die de kinderen niet snel meer zullen vergeten!

Bungalowparken nabij The Nature Game

Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Lees meer
Miggelenberg

Het maakt niet uit waar u kijkt, de schitterende natuur van ‘de Veluwe’ ziet u overal. Maak een leuk uitstapje en vergeet ook de vele parkvoorzieningen niet.

Lees meer
’t Schinkel

Op ’t Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Ideaal voor jonge gezinnen! Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf!

Lees meer
Vakantiepark Hoenderloo

De bosrijke omgeving en de fijne voorzieningen van vakantiepark Hoenderloo vormen de ideale combinatie voor een onbezorgde vakantie op de Veluwe.

Lees meer
Park Berkenrhode

Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Berkenrhode! Eindeloos wandelen en fietsen en is het na een dagje natuur heerlijk thuiskomen in de luxe bos lodges.

Lees meer
Park Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar DroomPark Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen … of gewoon niets doen.

Lees meer
Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Lees meer
Het Lierderholt

Het Liederholt is perfect voor rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, ravot in de speeltuin en speel een partijtje op de tennisbaan.

Lees meer