The Nature Game

De natuur ontdekken via een te gekke game! Dat kan in Nationaal Park de Hoge Veluwe en in Nationaal Park Dwingelderveld. Nog nooit was de natuur verkennen zo spannend, leerzaam en leuk tegelijk. Met een magische tabletgame wordt u op pad gestuurd. Via een geheime kijker, de ‘Spectator’, ziet u dingen die voor andere mensen niet zichtbaar zijn. U wandelt als het ware over een schatkaart en via een kompas vindt u de weg. Gaat u deze magische en sprookjesachtige uitdaging aan?

Adres: Museonder, Houtkampweg 9c, 7352 TC Otterlo
Website: The Nature Game

U krijgt onderweg filmpjes te zien, u lost raadsels op en speelt interactieve spellen. Op de Veluwe gaat u het mysterie van ‘Het Nooit Gebouwde Museum’ beleven en ontrafelen. Ontdek het geheim van de mysterieuze stenen die overal door het bos liggen. In de natuur van het Dwingelderveld beleeft u het avontuur van ‘De Koets van Kibbelhoek’ met geheimzinnige karresporen in het bos en de witte wieven tussen de jeneverbes.

The Nature Game is een unieke ontdekkingstocht voor het hele gezin. U bent zelf als het ware de personages in een sprookje. Het is een belevenis die de kinderen niet snel meer zullen vergeten!

Bungalowparken nabij

The Nature Game

EuroParcs de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het 'Avonturen Survival Eiland' en het nieuwe binnenzwembad.

EuroParcs De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Miggelenberg

Het maakt niet uit waar u kijkt, de schitterende natuur van 'de Veluwe' ziet u overal. Maak een leuk uitstapje en vergeet ook de vele parkvoorzieningen niet.

’t Schinkel

Op 't Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Ideaal voor jonge gezinnen! Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.