’t Schinkel

Op ‘t Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Dineren doet u in ‘De Ridderzaal‘, neem een kijkje in ‘De Koninklijke Stallen‘ en neem een duik in de ‘Hofvijver‘. Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf voor kinderen.

 • Superleuke thema camping voor jonge gezinnen
 • Buitenzwembad met kinderbad met leuke waterattracties
 • Indoor speeltuin, dierenweide en recreatieteam voor jong en oud

Vind de beste prijs voor: ’t Schinkel

’t Schinkel

’t Schinkel in Hoenderloo is een ideale startplek voor het ontdekken van al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft. U loopt of fietst zo het Nationaal Park De Hoge Veluwe binnen. Ook Nationaal Park Veluwezoom ligt om de hoek. De stad Apeldoorn ligt op maar 15 kilometer afstand en u bent ook zo in Amersfoort of Arnhem. leuk voor kinderen is een bezoekje aan een schaapskudde, maak een ritje met de Veluwse stoomtrein en bezoek Julianatoren. Voldoende mogelijkheden!

Wat is er te doen op Veluwecamping ’t Schinkel?

Op zoek naar een vakantieadres waar u een verkoelende plons in het water kan maken, dan zit u bij ’t Schinkel helemaal goed. Er is een buitenzwembad en voor de kleintjes is er een peuterbadje, met leuke speeltoestellen. Rondom het buitenzwembad, staan ligstoelen. Hier kunt u genieten van de zon of een boek lezen. Ideaal! Omdat alles op dit vakantiepark draait om het ‘Koninklijk’ thema, worden de zwembaden ‘hofvijvers’ genoemd. Maar u kunt genieten van nog veel meer recreatievoorzieningen, waarbij veel aandacht is voor de kinderen!

Verspreid over ’t Schinkel liggen diverse speeltuintjes. Is het koud en regenachtig? Dan zijn uw kinderen van harte welkom in het ‘Drakennest’. Ook in deze binnenspeeltuin kunnen ze volop klimmen, klauteren en glijden. Een ander hoogtepunt voor de jongste gasten zijn de Koninklijke stallen met konijnen, kippen, geiten, schapen en ezels. Ze kunnen zelfs een ritje maken op de ezels! En in de schoolvakanties staat het recreatieteam klaar met een ‘Koninklijk’ recreatieprogramma voor de kinderen.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt op het ’t Schinkel. Kiest u voor optimaal gemak, doe dan een beroep op de ontbijtservice, geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant of bezoek de snackbar. Dan hebben we het nog niet gehad over de unieke accommodaties van ’t Schinkel. Wat dacht u van overnachten in een drakenei of een koninklijk chalet? Dat biedt nog meer sfeer tijdens uw vakantie op de Veluwe. Uw kinderen zullen het geweldig vinden!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbadje

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Binnenspeeltuin
 • Sportveld
 • Animatieteam (tijdens de schoolvakanties)

Plattegrond ’t Schinkel

Bekijk hier de plattegrond van de ’t Schinkel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond ’t Schinkel

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.