Visserijmuseum Breskens

In het Visserijmuseum Breskens kunt u alles te weten komen over de geschiedenis van de visserij in Breskens. U gaat zo’n honderd jaar terug. Daarnaast is een collectie fossielen en opgezette dieren en een zeeaquarium met verschillende vissen en zeedieren.

Adres: Kaai 1-103, 4511 RC Breskens

Bungalowparken nabij

Visserijmuseum Breskens

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader - op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad - Altijd waterpret!

EuroParcs Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Park Waterdunen

Op en rond Molecaten Park Waterdunen waait overal de zilte zeebries. Hier vlak bij Breskens in Zeeuws-Vlaanderen beleeft u het beste van Zeeland.

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa's.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.