Wahlwiller wijnfeest in Zuid-Limburg

In het kleine Zuid-Limburgse dorpje Wahlwiller vindt elk jaar tijdens het laatste weekend van september een wijnfeest plaats! Dit wijnfeest wordt al sinds het jaar 2000 gehouden. Bent u er dit jaar ook bij? Dit feest, dat uniek is in Nederland, moet u gewoon een keer meemaken. Daarom leiden alle wegen in het laatste weekend van september naar Wahlwiller, dat bovendien in 2005 officieel is uitgeroepen tot Wijndorp. Tussen de Zuid-Limburgse heuvels en de wijngaarden van Wahlwiller vindt u een prachtig feestterrein, waar u kunt kennismaken met diverse wijnboeren. Zij hebben de beste Limburgse wijnen voor u klaarstaan om van te proeven. Daarnaast is er eveneens een ‘foodplein’ waar u kunt smullen van hapjes, met uiteraard vooral lekkernijen uit de regio. De feestpret wordt nog groter, dankzij de Dj’s en muzikanten, die met hun muziek voor nog meer gezelligheid en sfeer zorgen.

Adres: Wahlwiller
Website: Wahlwiller wijnfeest in Zuid-Limburg

Een openluchtmis en wijnkoningin

Bij een traditioneel wijnfeest hoort natuurlijk ook een traditionele openluchtmis. Een ander hoogtepunt van het Wahlwiller wijnfeest is het voorstellen van de Wijnkoningin van dit jaar! Verder zijn er ook gratis rondleidingen door de omliggende wijngaarden van Wahlwiller. Al deze hoogtepunten, samen met de gemoedelijke en gastvrije sfeer, zorgen ervoor dat u hier een unieke dag beleeft. Kortom, markeer het laatste weekend van september alvast in uw agenda.

Bungalowparken nabij

Wahlwiller wijnfeest in Zuid-Limburg

Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

EuroParcs Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Reevallis

Vakantiepark Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Roompot Gulpen

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg ligt Qurios Gulpen. Geniet van het schitterende uitzicht, wandelen en fietsen of bezoek een van de vele daguitjes.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.