Wandeltochten van Lotty Reintjes

De Zuid-Limburgse heuvels en de Belgische grensstreek zijn prachtige regio’s om al wandelend te verkennen. Maar waar moet u beginnen? En wat zijn de mooiste routes? Om er zeker van te zijn dat u de allermooiste plekjes niet mist, moet u bij Lotty Reintjes zijn. Zij heeft deze streek in haar hart gesloten en kent het gebied door en door. Ze laat ook graag anderen van de pracht van het Zuid-Limburgse Heuvelland en de Voerstreek genieten en organiseert daarom de mooiste begeleide wandeltochten.

Adres: Gloriet 4, 6247BB Gronsveld
Website: Wandeltochten van Lotty Reintjes

Begeleide wandeltochten door Zuid-Limburg

Begin uw wandelavontuur goed met een overnachting bij Bed & Breakfast Reintjes in Gronsveld aan de rand van het Savelbos; een historisch hellingbos. De bospaden leiden u naar het Plateau van Margraten met een schitterend uitzicht. Ga ook samen met Lotty Reintjes op pad. Ze organiseert wandelingen door de magnifieke omgeving. De routes voeren door bossen, heuvels, het platteland en historische dorpen. Lotty vertelt graag de verhalen die er schuilen achter dit landschap en de historische gebouwen. Ook bourgondisch genieten hoort erbij. Tijdens elke wandeling wordt er gepauzeerd bij een sfeervolle horecagelegenheid voor een hapje en een drankje.

De persoonlijke begeleiding en gastvriendelijkheid van Lotty zorgen ervoor dat u nog meer geniet van deze prachtige omgeving. Bovendien is het ook mogelijk om de wandeltochten van Lotty Reintjes te combineren met een bezoek aan historische steden, zoals Maastricht (5 km), Luik (25 km), Tongeren (25 km) en Aken (25 km). Stapt u ook graag op de fiets of de mountainbike? Ook daarvoor zijn in de omgeving uitstekende mogelijkheden. Een uitdagende klim in het Heuvelland of liever ontspannen fietsen in het Maasdal? Het kan hier allemaal!

Bungalowparken nabij

Wandeltochten van Lotty Reintjes

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.