Wandeltochten van Lotty Reintjes

De Zuid-Limburgse heuvels en de Belgische grensstreek zijn prachtige regio’s om al wandelend te verkennen. Maar waar moet u beginnen? En wat zijn de mooiste routes? Om er zeker van te zijn dat u de allermooiste plekjes niet mist, moet u bij Lotty Reintjes zijn. Zij heeft deze streek in haar hart gesloten en kent het gebied door en door. Ze laat ook graag anderen van de pracht van het Zuid-Limburgse Heuvelland en de Voerstreek genieten en organiseert daarom de mooiste begeleide wandeltochten.

Adres: Gloriet 4, 6247BB Gronsveld
Website: Wandeltochten van Lotty Reintjes

Begeleide wandeltochten door Zuid-Limburg

Begin uw wandelavontuur goed met een overnachting bij Bed & Breakfast Reintjes in Gronsveld aan de rand van het Savelbos; een historisch hellingbos. De bospaden leiden u naar het Plateau van Margraten met een schitterend uitzicht. Ga ook samen met Lotty Reintjes op pad. Ze organiseert wandelingen door de magnifieke omgeving. De routes voeren door bossen, heuvels, het platteland en historische dorpen. Lotty vertelt graag de verhalen die er schuilen achter dit landschap en de historische gebouwen. Ook bourgondisch genieten hoort erbij. Tijdens elke wandeling wordt er gepauzeerd bij een sfeervolle horecagelegenheid voor een hapje en een drankje.

De persoonlijke begeleiding en gastvriendelijkheid van Lotty zorgen ervoor dat u nog meer geniet van deze prachtige omgeving. Bovendien is het ook mogelijk om de wandeltochten van Lotty Reintjes te combineren met een bezoek aan historische steden, zoals Maastricht (5 km), Luik (25 km), Tongeren (25 km) en Aken (25 km). Stapt u ook graag op de fiets of de mountainbike? Ook daarvoor zijn in de omgeving uitstekende mogelijkheden. Een uitdagende klim in het Heuvelland of liever ontspannen fietsen in het Maasdal? Het kan hier allemaal!

Bungalowparken nabij Wandeltochten van Lotty Reintjes

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer
Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Lees meer
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer