Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon is gelegen in het dorp Overloon. Het is een verrassende en natuurlijke dierentuin met een botanische tuin. Zoo Parc Overloon is circa 21 hectare grote en leven er cheetahs, gibbons, flamingo’s, kamelen, kleine panda’s en reuzenmiereneters. Bijzonder zijn ook de doorloop gebieden, hier loopt u tussen de dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes. Natuurlijk kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, op kinderboerderij dieren aaien en een spannende en leerzame speurtocht maken langs alle dieren. De botanische tuin heeft diverse tuimen zoals: rododendronvallei, lelietuin, kruidentuin, heidetuin een grote acacia- en cactuscollectie.

Adres: Stevensbeekseweg 21, 5825 JB Overloon

Bungalowparken nabij

Zoo Parc Overloon

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan het Leukermeer en op wandelafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open en bruist het van de watersportactiviteiten rondom het Leukermeer.

Marina Resort Well

Landal Marina Resort Well ligt in Noord-Limburg, direct aan het Leukermeer en aangrenzend ligt ook Nationaal Park De Maasduinen. U verblijft in een luxe watervilla met grote ramen waardoor u een geweldig uitzicht heeft op het Leukermeer.

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.