Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon is gelegen in het dorp Overloon. Het is een verrassende en natuurlijke dierentuin met een botanische tuin. Zoo Parc Overloon is circa 21 hectare grote en leven er cheetahs, gibbons, flamingo’s, kamelen, kleine panda’s en reuzenmiereneters. Bijzonder zijn ook de doorloop gebieden, hier loopt u tussen de dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes.

Natuurlijk kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, op kinderboerderij dieren aaien en een spannende en leerzame speurtocht maken langs alle dieren. De botanische tuin heeft diverse tuimen zoals: rododendronvallei, lelietuin, kruidentuin, heidetuin een grote acacia- en cactuscollectie.

Stevensbeekseweg 19-21
Overloon

Bungalowparken nabij Zoo Parc Overloon

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
Speeltuin
Het Heijderbos

Waterpret in het subtropisch zwembad of ontdek de Jungle Dome tijdens de Jungle Expedition. Sporten? Ga naar het Sport Center. Paardenliefhebbers bezoeken de manege.

Lees meer
Vakantiepark De Bergen

Vakantiepark De Bergen is een populair vakantiepark. De absolute trots is het strandbad met zandstrand. Maar ook de binnenspeeltuin en de elektrische motors zijn top!

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer