De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom. Zwemmen in het buitenzwembad, spelen in de speeltuin en samen een balletje trappen.

 • Geschikt voor senioren, stellen en jonge gezinnen
 • Met verwarmd buitenbad en goed restaurant
 • Direct gelegen naast 1.000 ha Staatsbosbeheer

Vind de beste prijs voor: De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen

Vakantiepark De Ullingse Bergen ligt in Sint Anthonis in Noord-Brabant. Maar ook Gelderland, Limburg en Duitsland liggen vlakbij. Een uitstapje over de grens is zo gemaakt. Wie kiest voor De Ullingse Bergen, kiest op de eerste plaats voor rust en ontspannen in de natuur. Vanaf het vakantiepark wandelt of fietst u zo de bossen in met naast bossen ook heide en zandverstuivingen. Tips voor andere leuke uitstapjes zijn: Zooparc Overloon, Het Afrikamuseum Berg en Dal of een dagje Nijmegen.

Wat is er te doen op De Ullingse Bergen?

Op De Ullingse Bergen kunnen jong en oud lekker zwemmen op warme dagen. Voor de jongste gasten is er een ondiep en verwarmd peuterbadje. De iets oudere kinderen kunnen terecht in het kleuterbad met glijbaan en er is ook nog een groot zwembad voor de oudere kinderen en volwassenen. Hier kunt u urenlang zwemmen en spetteren. In de vroege ochtenduren bent u ook welkom om baantjes te komen trekken. Bij mooi weer zijn de ligbedden rondom het buitenzwembad perfect om lekker te luieren.

Hoewel De Ullingse Bergen vooral in het teken staat van rust, zijn er wel enkele voorzieningen voor gezinnen met kleine kinderen. Zo is er een sportveld, een speeltuin, een airtrampoline en een (zeer) beperkt recreatieprogramma tijdens de vakantieperiodes. Leest u graag?De Ullingse Bergen beschikt ook over een bibliotheek met een scala aan leesboeken voor jong én oud.

Voor een hapje en een drankje, een lunch of een gezellig diner bent u welkom in ‘De Heksenboom’. In deze boerenhoeve kunt u lekker eten en voor kinderen is er ook een speciale kinderruimte. Bij koud weer kunt u ook plaatsnemen bij de open haard. Verder is er een snackbar en een broodjesservice.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
Algemeen
 • Receptie

Sport/Spel

 • Airtrampoline
 • Speeltuin
 • Sportveld
 • Bibliotheek

Plattegrond De Ullingse Bergen

Bekijk hier de plattegrond van de De Ullingse Bergen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Ullingse Bergen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.