De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom! Zwemmen in het buitenzwembad, spelen in de binnenspeelplaats en samen een balletje trappen.

 • Geschikt voor senioren, stellen en jonge gezinnen
 • Met verwarmd buitenbad en goed restaurant
 • Luxe boshutten en -chalets omringd door groen

Vind de beste prijs voor: De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen

Vakantiepark De Ullingse Bergen ligt in Sint Anthonis in Noord-Brabant. Maar ook Gelderland, Limburg en Duitsland liggen vlakbij. Een uitstapje over de grens is zo gemaakt. Wie kiest voor De Ullingse Bergen, kiest op de eerste plaats voor rust en ontspannen in de natuur. Vanaf het park wandelt of fietst u zo de bossen in met naast bossen ook heide en zandverstuivingen. Tips voor andere leuke uitstapjes zijn: Zooparc Overloon, Het Afrikamuseum Berg en Dal of een dagje Nijmegen.

Wat is er te doen op De Ullingse Bergen?

Op vakantiepark De Ullingse Bergen kunnen jong en oud lekker zwemmen op warme zomerdagen! Voor de jongste gasten is er een ondiep en verwarmd peuterbadje. De iets oudere kinderen kunnen terecht in het peuterbad met glijbaan en er is ook nog een groot openlucht zwembad voor de oudere kinderen en volwassenen. Rondom de zwembaden staan ligbedden voor u klaar. Hier geniet u van de zon en het gespetter en de vreugdekreten van kinderen

Hoewel De Ullingse Bergen vooral in het teken staat van rust, zijn er wel enkele recreatievoorzieningen voor gezinnen met kleine kinderen. De airtrampoline is altijd een succes onder jonge gasten. Er liggen diverse speeltuintjes op het park. Bij slecht weer vindt u onderdak in de binnenspeelplaats met ballenbak, blokken en speelkeukentje. Daarnaast zijn er twee tennisbanen, een voetbalveld en een jeu-de-boulesbaan. Bij De Ullingse Bergen is eveneens een fiets- en skelterverhuur aanwezig. Uniek is dat u hier een quattrocycle kunt huren; een fiets voor vier personen! Verder is er in de vakantieperiode een beperkt animatieprogramma.

Een pluspunt van vakantiepark De Ullingse Bergen is het sfeervolle restaurant ‘De Heksenboom’. In deze boerenhoeve kunt u in sfeer eten. U bent hier ook welkom voor tussendoortjes of een drankje. Bij koud weer kunt u plaatsnemen bij de open haard. Verder is er op het park tevens een ‘Huiskamer’, waar vakantiegangers gezellig samen komen om te lezen, te kaarten, tv te kijken of te biljarten.  Er is eveneens een snackbar aan het zwembadterras. Op De Ullingse Bergen zijn boshutten te huur. Ze zijn voorzien van een keuken, maar hebben geen toilet en douche. De chalets voor 4, 5 en 6 zijn wel volledig uitgerust met keuken en badkamer.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad (geopend van de meivakantie t/m ca. 10 september )

Horeca

 • Restaurant
Algemeen
 • Receptie

Sport/Spel

 • Airtrampoline
 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Fiets-, Skelter- en quattrocycleverhuur
 • Tennisveld
 • Voetbalveld
 • Bibliotheek

Plattegrond De Ullingse Bergen

Bekijk hier de plattegrond van de De Ullingse Bergen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond De Ullingse Bergen

Bekijk hier de plattegrond van de De Ullingse Bergen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Ullingse Bergen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.