Slagharen aanbiedingen

Op zoek naar een veelzijdig vakantiepark, waar het hele gezin het naar hun zin zal hebben? Dan zijn er veel goede redenen om voor vakantie- en attractiepark Slagharen te kiezen. Op de eerste plaats het attractiepark, waar toe u gratis toegang krijgt als u een accommodatie reserveert, de bijzondere accommodaties en natuurlijk het waterpark Aqua Mexicana, met waterpark, mega bubbelbad en waterglijbanen. Dat garant staat voor uren waterplezier! Maar de centrale ligging in Overijssel is ook een pluspunt.

Hieronder vindt u alle actuele Slagharen aanbiedingen voor uw vakantie bij vakantiepark Slagharen! Alle aanbiedingen boekt u overigens bij Voordeeluitjes.

Tip! Beleef een wild west avontuur

Slagharen beschikt over zo'n 30 attracties en spetterende shows. Nieuw is het Aqua Mexicana, het grootste waterpark van Nederland. Blijf slapen op Slagharen en boek nu extra voordelig een weekend- of midweek arrangement via Voordeeluitjes!

Info & Boeken

Wilde Westen in attractiepark Slagharen

Op attractiepark Slagharen reist u zo van het Wilde Westen naar Mexico, om vervolgens in het swingende New Orleans te belanden en daarna door te reizen naar Yellowstone! Of stap binnen in de wereld van de Indianen of Jules Verne. Binnen elk thema treft u de leukste attracties voor alle leeftijden. Er worden eveneens zinderende shows opgevoerd en verblijft u in accommodaties, die naadloos aansluiten bij het Wild Westen. Wat dacht u van slapen in een wigwam, in een cowboy cottage of een luxe lodge? Supergaaf!

Slapen in bijzondere accommodaties

Een dagje attractiepark Slagharen? Dat is niet genoeg! Er is zoveel leuks te beleven, dat het de moeite waard is om langer te blijven. U bent daarom van harte welkom op vakantiepark Slagharen met uiteenlopende accommodaties met bijzondere thema’s. Blijf in de sfeer van de indianen en boek een Wigwam met eigen badkamer en keuken. Of wat dacht u van een cowboy cottage, de Roccoon lodge voor 6-personen of de Nervada lodge met buiten-bubbelbad? Aan u de keuze! Als u een accommodatie boekt, dan heeft u in de meeste gevallen altijd gratis toegang tot attractiepark Slagharen.

Ontdek het waterpark Aqua Mexicana

Bij pretpark Slagharen zitten ze nooit stil. Men blijft hier de gasten voortdurend verrassen met leuke nieuwigheden. Zo is in 2015 het nieuwe waterpark Aqua Mexicana geopend. Dit is niet zomaar een waterpark, maar een waterpark in Mexicaanse sfeer met maar liefst 10 glijbanen, waaronder drie hele grote glijbanen. U kunt ook ontspannen in het bubbelbad: er is plek voor maar liefst 70 personen. Ook de kleinste bezoekers vermaken zich uitstekend op een van de waterspeelplaatsen van Aqua Mexicana. Kortom, dit supergaaf waterpark staat garant voor uren waterpret.

  • Een paar dagen naar attractie- en waterpark Slagharen? Boek een accommodatie en u heeft gedurende uw verblijf gratis toegang tot het waterpark.

Miracle of Lights en andere events

Vakantiepark Slagharen biedt jong en oud voldoende vermaak. Maar wist u dat vakantie- en attractiepark Slagharen ook speciale events organiseert. Denk hierbij aan Paas, Sinterklaas en een Kerst event, en het Miracle of Lights. Slagharen verandert dan van het ene op het andere moment in een sprookjesachtige omgeving. Het water uit de fontein kleurt geel, groen en paars. De gebouwen, voertuigen, danseressen en acrobaten: alles en iedereen is met lichtjes versierd. Met als klapstuk een sensationele avondshow. Kortom, dit wilt u niet missen!

Meer Slagharen aanbiedingen? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de Slagharen acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele Slagharen actie te missen! Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 12 pagina.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.