Slagharen aanbiedingen

Vakantiepark Slagharen

Bent u op zoek naar een veelzijdig vakantiepark, waar het hele gezin het naar hun zin zal hebben? Dan zijn er veel goede redenen om voor vakantiepark Slagharen te kiezen. Op de eerste plaats het attractiepark, waar toe u gratis toegang krijgt als u een accommodatie boekt, de bijzondere accommodaties en natuurlijk het nieuwe waterpark ‘Aqua Mexicana’, met waterpark, mega bubbelbad en waterglijbanen. Dat garant staat voor uren waterplezier! Maar de centrale ligging in Overijssel is ook een pluspunt.

Hieronder vindt u alle actuele Slagharen aanbiedingen voor uw vakantie bij vakantiepark Slagharen!

Slagharen aanbiedingen

Cowboy Cottage of een Wigwam

Waan u in het Wilde Westen tijdens een verblijf in de Cowboy Cottages of in een echte Wigwam. Deze gethematiseerde accommodaties zijn sfeervol ingericht in Wild West stijl. U kunt dus als een echte indiaan- of cowboy familie door het leven.

Info & boeken
 

Tip! Verblijf inclusief entree tickets

Slagharen beschikt over 30 attracties en spetterende shows. Nieuw is het Aqua Mexicana, het grootste waterpark van Nederland. Blijf nu slapen bij Slagharen en boek voordelig een weekendarrangement, een lekker lang weekend of een complete week.

Info & boeken
 

Wilde Westen in attractiepark Slagharen!

Slagharen aanbiedingenWilt u een voorproefje van wat u kunt verwachten van pretpark Slagharen? Dan bent u hier op het goede adres. Dit attractiepark Slagharen geeft uw vakantiegevoel een extra dimensie. U dacht dat u gewoon in eigen land bleef, maar in dit park reist u zo van het Wilde Westen naar Mexico, om vervolgens in het swingende New Orleans te belanden en daarna door te reizen naar Yellowstone! Of stap binnen in de wereld van de Indianen of Jules Verne. Binnen elk thema treft u de leukste attracties voor alle leeftijden. Er worden eveneens zinderende shows opgevoerd en verblijft u in accommodaties, die naadloos aansluiten bij het Wild Westen gevoel.

Interesse? Boek een Slagharen aanbieding. Geniet van dit veelzijdig vakantiepark in Nederland.

Ontdek het Wilde Westen tijdens uw verblijf in Slagharen. U waant zich in de tijd waarin cowboys en indianen de strijd aangingen om het Wilde Westen te veroveren.

Veelzijdig vakantiepark met bijzondere accommodaties

Een dagje pretpark Slagharen? Dat is niet genoeg! Er is zoveel leuks te beleven, dat het de moeite waard is om langer te blijven. U bent van harte welkom op vakantiepark Slagharen met uiteenlopende accommodaties met bijzondere thema’s. Blijf in de sfeer van de indianen en boek een Wigwam met eigen badkamer en keuken. Aan comfort geen gebrek. Of wat dacht u van een Buffalo Ranch house? Bijzonder aan deze accommodatie is dat u er een eigen pony bij krijgt. De Nevada Deluxe lodges zijn ook niet mis. Zij beschikken over een jacuzzi!

Interesse? Boek dan een van deze unieke accommodaties. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Een wigwam, een cowboy cottage of een chalet? Keuze is er voldoende.

Ontdek het nieuwe waterpark Aqua Mexicana!

slagharen-waterparkBij pretpark Slagharen zitten ze nooit stil. Men blijft hier de gasten voortdurend verrassen met leuke nieuwigheden. Zo is in 2015 het nieuwe waterpark Aqua Mexicana geopend. Dit is niet zomaar een waterpark, maar een waterpark in Mexicaanse sfeer met maar liefst 10 glijbanen, waaronder drie hele grote glijbanen, special effects, geluiden, interactieve toepassingen en 3D animaties. U kunt ook ontspannen in het bubbelbad; er is plaats voor maar liefst 70 personen. Ook de kleinste bezoekers vermaken zich uitstekend op een van de waterspeelplaatsen van Aqua Mexicana. Kortom, dit supergaaf waterpark staat garant voor uren waterpret.

Verras u kinderen met een bezoekje aan dit spectaculair waterpark! Boek een Slagharen aanbieding

In Aqua Mexicana waant u zich in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en waterglijbanen, zowel binnen als buiten.

Miracle of Lights en andere shows

Vakantiepark Slagharen biedt jong en oud voldoende vermaak. Het attractie- en vakantiepark is dan ook voor zowel een korte- als een lange vakantie een prima keuze. Leuk om te vermelden is, dat u van 6 oktober tot en met 8 januari 2017 elke dag wordt getrakteerd op Miracle of Lights. Slagharen verandert dan van het ene op het andere moment in een sprookjesachtige omgeving. Het water uit de fontein kleurt geel, groen en paars. De gebouwen, voertuigen, danseressen en acrobaten: alles en iedereen is met lichtjes versierd. Met als klapstuk een sensationele avondshow. Kortom, dit wilt u niet missen!

Meer informatie? Boek een verblijf en laat u betoveren door deze spectaculaire lichtshow. Naast Miracle of Lights vinden er ook andere shows plaats.

Meer Slagharen aanbiedingen? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de Slagharen acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele Slagharen actie te missen!