Slagharen aanbiedingen

Op zoek naar een veelzijdig vakantiepark, waar het hele gezin het naar hun zin zal hebben? Dan zijn er veel goede redenen om voor vakantie- en attractiepark Slagharen te kiezen. Op de eerste plaats het attractiepark, waar toe u gratis toegang krijgt als u een accommodatie reserveert, de bijzondere accommodaties en natuurlijk het waterpark Aqua Mexicana, met waterpark, mega bubbelbad en waterglijbanen. Dat garant staat voor uren waterplezier! Maar de centrale ligging in Overijssel is ook een pluspunt.

Hieronder vindt u alle actuele Slagharen aanbiedingen voor uw vakantie bij vakantiepark Slagharen! Alle aanbiedingen boekt u overigens bij Voordeeluitjes.

Tip! Beleef een wild west avontuur

Slagharen beschikt over zo'n 30 attracties en spetterende shows. Nieuw is het Aqua Mexicana, het grootste waterpark van Nederland. Blijf slapen op Slagharen en boek nu extra voordelig een weekend- of midweek arrangement via Voordeeluitjes!

Info & boeken
 

Slapen in een echte Cowboy Cottage

Waan u in het Wilde Westen tijdens een verblijf in de Cowboy Cottage. Deze gethematiseerde accommodatie is sfeervol ingericht in Wild West stijl. U kunt dus als een echte cowboy familie door het leven. Bovendien staat u binnen enkele minuten in het attractiepark.

Info & boeken
 

Wilde Westen in attractiepark Slagharen

Op attractiepark Slagharen reist u zo van het Wilde Westen naar Mexico, om vervolgens in het swingende New Orleans te belanden en daarna door te reizen naar Yellowstone! Of stap binnen in de wereld van de Indianen of Jules Verne. Binnen elk thema treft u de leukste attracties voor alle leeftijden. Er worden eveneens zinderende shows opgevoerd en verblijft u in accommodaties, die naadloos aansluiten bij het Wild Westen. Wat dacht u van slapen in een wigwam, in een cowboy cottage of een luxe lodge? Supergaaf!

Een paar dagen naar attractiepark Slagharen? Boek hier een accommodatie en geniet lekker lang!

Ontdek het Wilde Westen tijdens uw verblijf in Slagharen. U waant zich in de tijd waarin cowboys en indianen de strijd aangingen om het Wilde Westen te veroveren.
Als u een accommodatie boekt, dan heeft u in de meeste gevallen altijd gratis toegang tot attractiepark Slagharen.

Ontdek het waterpark Aqua Mexicana

Bij pretpark Slagharen zitten ze nooit stil. Men blijft hier de gasten voortdurend verrassen met leuke nieuwigheden. Zo is in 2015 het nieuwe waterpark Aqua Mexicana geopend. Dit is niet zomaar een waterpark, maar een waterpark in Mexicaanse sfeer met maar liefst 10 glijbanen, waaronder drie hele grote glijbanen. U kunt ook ontspannen in het bubbelbad: er is plek voor maar liefst 70 personen. Ook de kleinste bezoekers vermaken zich uitstekend op een van de waterspeelplaatsen van Aqua Mexicana. Kortom, dit supergaaf waterpark staat garant voor uren waterpret.

  • Een paar dagen naar attractie- en waterpark Slagharen? Boek een accommodatie en u heeft gedurende uw verblijf gratis toegang tot het waterpark.
In Aqua Mexicana waant u zich in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en waterglijbanen, zowel binnen als buiten.

Meer Slagharen aanbiedingen? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de Slagharen acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele Slagharen actie te missen! Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 10 pagina.