Bad MeerSee

Op Droompark Bad MeerSee is het brede Zeeuwse strand heerlijk vlakbij, evenals de steden Knokke en Brugge. Spring op de fiets en bezoek de gezellige Zeeuwse dorpjes zoals Sluis en Cadzand. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw luxe accommodatie.

  • Geschikt voor rustzoekers, strand- en fietsliefhebbers
  • Vlak bij de Verdronken Zwarte Polder en Het Zwin
  • Moderne en luxe villa’s met grote raampartijen

Boek Bad MeerSee vanaf 2022 direct bij EuroParcs:

Bad MeerSee

Droompark Bad MeerSee ligt in het dorpje Nieuwvliet. Het brede Zeeuwse strand is heerlijk vlakbij, evenals de Belgische steden Knokke en Brugge. Neem dus ook een kijkje over de grens. Spring op de fiets om de lange fietspaden langs de kust te verkennen en stap regelmatig af in een van de gezellige Zeeuwse dorpjes zoals Sluis en Cadzand. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Verdronken Zwarte Polder of in Het Zwin. Prachtige natuurgebieden die u absoluut moet verkennen.

Wat is er te doen op Droompark Bad MeerSee

Droompark Bad MeerSee is een uitstekende keuze voor zowel rust als strand- en zeeliefhebbers. Want het vakantiepark heeft nagenoeg geen voorzieningen. Wat de rust ten goede komt! Maar door de ligging, nabij de Zeeuwse stranden, is Droompark Bad MeerSee ook perfect voor een strandvakantie in eigen land. Niet alleen behoren de Zeeuws-Vlaamse stranden al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Ook het gemiddeld aantal zonuren is hier vaak hoger dan in de rest van Nederland.

Want welk seizoen ook de Zeeuws-Vlaamse stranden zijn een bron van vermaak! Samen schelpen zoeken, kleine zeediertje spotten en met wat geluk vindt u ook een haaientand. Is het mooi weer dan kunnen uw kinderen zwemmen in zee, terwijl u geniet van de warme zon. Heerlijk! Of wat dacht u van een lange strandwandeling om uw hoofd leeg te maken en te genieten van de zilte zeewind door uw haren en van de golven die het strand oprollen.

U verblijft bij Droompark Bad MeerSee in luxe en moderne accommodaties. Die door de ramen van de vloer tot het plafond, u een heerlijk binnen-buitengevoel geven. Uiteraard zijn de accommodaties voorzien van alle hedendaagse luxe. Ook een terras is aanwezig! U kunt zelf koken, maar in de omgeving liggen ook voldoende gezellige eetgelegenheden, waar de lekkerste vis gerechten op de menukaart staan!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Bad MeerSee

Bekijk hier de plattegrond van de Bad MeerSee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Bad MeerSee

Bekijk hier de plattegrond van de Bad MeerSee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bad MeerSee

Aanbiedingen

Droomparken wordt EuroParcs

Vanaf 2022 gaan de vakantieparken van Droomparken over in Europarcs! Vanaf 2022 zijn alle vakantieparken van Droomparken te boeken via Europarcs.

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.