EuroParcs Bad MeerSee

Op EuroParcs Bad MeerSee is het brede Zeeuwse strand heerlijk vlakbij, evenals de steden Knokke en Brugge. Spring op de fiets en bezoek de gezellige Zeeuwse dorpjes zoals Sluis en Cadzand. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw luxe accommodatie.

  • Geschikt voor rustzoekers, strand- en fietsliefhebbers
  • Vlak bij de Verdronken Zwarte Polder en Het Zwin
  • Moderne en luxe villa’s met grote raampartijen

Vind de beste prijs voor: EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee ligt in het dorpje Nieuwvliet. Het brede Zeeuwse strand is heerlijk vlakbij, evenals de Belgische steden Knokke en Brugge. Neem dus ook een kijkje over de grens. Spring op de fiets om de lange fietspaden langs de kust te verkennen en stap regelmatig af in een van de gezellige Zeeuwse dorpjes zoals Sluis en Cadzand. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Verdronken Zwarte Polder of in Het Zwin. Prachtige natuurgebieden die u absoluut moet verkennen.

Wat is er te doen op EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee is een uitstekende keuze voor zowel rust als strand- en zeeliefhebbers. Want het vakantiepark heeft nagenoeg geen voorzieningen. Wat de rust ten goede komt! Maar door de ligging, nabij de Zeeuwse stranden, isEuroParcs Bad MeerSee ook perfect voor een strandvakantie in eigen land. Niet alleen behoren de Zeeuws-Vlaamse stranden al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Ook het gemiddeld aantal zonuren is hier vaak hoger dan in de rest van Nederland.

Want welk seizoen ook de Zeeuws-Vlaamse stranden zijn een bron van vermaak! Samen schelpen zoeken, kleine zeediertje spotten en met wat geluk vindt u ook een haaientand. Is het mooi weer dan kunnen uw kinderen zwemmen in zee, terwijl u geniet van de warme zon. Heerlijk! Of wat dacht u van een lange strandwandeling om uw hoofd leeg te maken en te genieten van de zilte zeewind door uw haren en van de golven die het strand oprollen?

U verblijft bijEuroParcs Bad MeerSee in luxe en moderne accommodaties. Die door de ramen van de vloer tot het plafond, u een heerlijk binnen-buitengevoel geven. Uiteraard zijn de accommodaties voorzien van alle hedendaagse luxe. Ook een terras is aanwezig! U kunt zelf koken, maar in de omgeving liggen ook voldoende gezellige eetgelegenheden, waar de lekkerste vis gerechten op de menukaart staan!

Goed om te weten: EuroParcs Bad MeerSee heeft geen eigen receptie! U bent van harte welkom bij de receptie van het nabij gelegen EuroParcs Schoneveld. U kunt als gast ook gebruik maken van de faciliteiten van EuroParcs Schoneveld.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig
Algemeen
  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond EuroParcs Bad MeerSee

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Bad MeerSee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Bad MeerSee

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.